Kardeş Türküler

Kardeş Türküler

Tarihler: 03 Mayıs 2018 Perşembe ~ 03 Mayıs 2018 Perşembe 20:30

Yer: Moda Sahnesi

Ücret: Tam 50.00 TL Öğrenci 40.00 TL

Adres: Caferağa Mah., Halil Etham Sok No:34 Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 330 58 01

Faks: 0216 330 58 02

Web: http://www.modasahnesi.com/

E Posta: bilgi@modasahnesi.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2018 ~ May 3, 2018
Kardeş Türküler sevenleriyle buluşuyor.

23 yıldır konserlerinde,  Anadolu’nun farklı kültür, inanç ve inanışlarını tanıtmanın yanı sıra, çok farklı kültürdeki insanları bir araya getiren Kardeş Türküler, kardeşlik ve kaynaşma ortamı oluştururken, ön yargı ortamının yıkılmasını sağlıyor.Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Arapça, Rumca, Süryanice ve daha birçok dildeki geleneksel türkülerden oluşacak bu keyifli konser, Anadolu ve çevresinde yaşayan farklı dil ve inançlara sahip halkların şarkılarını, kendi kültürel bağlamlarını dikkate alarak, orijinal dilleriyle yorumlayan Kardeş Türküler’ in engin vizyonuyla hayat bulacak. Çok geniş bir coğrafyada kardeşlik, barış ve bir arada yaşama arzusunu söyledikleri türküler ile her zaman dile getiren Kardeş Türküler, 23 yıldır barış için söylediği şarkıların en güzel örneklerini seslendirecek.

- Lütfen PDF biletinizin çıktısını yanınızda bulundurun.- Etkinlik başlama saatinden sonra salona seyirci alınmayacaktır. - Etkinlik başlama saatinden sonra gelen ya da etkinliğe gelmeyen müşterilere bilet iadesi yapılamamaktadır.- "Numarasız Sandalye" kategorisinden bilet alan müşterilerimiz, salon içerisinde yerleştirilecek olan numarasız sandalyelere oturabilirler. - Satın alınan biletlerde iade ve değişiklik yapılamamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT