Kardeş Türküler

Kardeş Türküler

Tarihler: 04 Mayıs 2017 Perşembe ~ 04 Mayıs 2017 Perşembe 04 Mayıs 2017 21:00

Yer: Boğaziçi Üniversitesi Mezunları Derneği

Ücret: Ayakta - Tam: 85.00 TLAyakta - BÜMED Üye / Boğaziçi Üniversitesi Öğrenci: 55.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 4, 2017 ~ May 4, 2017
23 yılı geride bıraktıkları müzik yolculuklarında daima barıştan ve hayattan yana duruş sergileyen Kardeş Türküler, 4 Mayıs'ta Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği'nde müzikseverlerle buluşacak.

"Kardeş Türküler, Nisan 2011’de Kalan Müzik etiketiyle yayınladıkları Çocuk H’aklı albümünden beş yıl sonra, yine yepyeni bir albüm çalışmasıyla karşımızda."

"Kardeş Türküler en başından beri gücünü, geleneksel müziklerin güçlü ezgilerinden ve sözlerde anlatılan hikâyelerden aldı." diyen topluluk üyeleri, bu albümde de farklı dillerin, farklı inanışların içinden gelen ve farklı yaşamları anlatan ezgilerin yüzyılları aşarak bugüne gelen sesi olmaya devam ediyor. Seslendirdikleri Türkçe, Kürtçe, Ermenice, Zazaca, Çerkesçe, Boşnakça, Trabzon Rumcası dilleri içinden şarkılarla bu topraklarda bir arada yaşanabilme ihtimalini hepimize hatırlatmaya devam ediyor. Belki tam da bu yüzden, bugün kutuplaşmaların ve her tür kimlik üzerine baskıların yeniden başlatıldığı böylesi bir dönemde Kardeş Türküler, farklılıkların zenginleştirici ve birleştirici yönüne vurgu yaparak yaşananlara müziğin dilinden bir cevap oluşturuyor. 

Arundhati Roy'un, “Başka bir dünya yalnızca mümkün değil, aynı zamanda yolda… Sessiz sakin bir günde, kalbinin attığını duyabiliyorum.” sözünü hatırlatırcasına şarkılarını söylemeye devam eden topluluğu sahnede dinlemek isteyenler için tarih 4 Mayıs 2017, yer Boğaziçi Üniversitesi Mezunlar Derneği…

- Etkinlik düzeni ayaktadır.- BÜMED üye ve Boğaziçi öğrencileri kendilerine gönderilen kodları kullanarak sadece web sitesi üzerinden indirimli bilet satın alabilirler.- Kapı açılış saati 20:00, Konser saati 21:00'dır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT