Karima Nayt - İptal

Tarihler: 05 Kasım 2014 Çarşamba ~ 05 Kasım 2014 Çarşamba 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Show Center

Ücret: 1. Kategori - 100.00 TL 2. Kategori - 80.00 TL 3. Kategori - 60.00 TL 4. Kategori - 40.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Büyükdere Cad. Derbent Mevkii (Darüşşafaka Kampüsü Yanı) Maslak Sarıyer İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Faks: 0212 286 66 79

Web: http://http://www.timshowcenter.com

E Posta: info@timshowcenter.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2014 ~ Kas 5, 2014

Dünyaca ünlü Cezayirli sanatçı Karima Nayt, 8 Kasım'da İstanbul'da TİM Show Center'da sahne alıyor.

Yaşanmışlıklar üzerine söz yazan ünlü şarkıcı, dansçı ve oyuncu Karima Nayt, 8 Kasım akşamı TİM Show Center sahnesinde izleyicisiyle buluşuyor.

Cezayirli şarkıcı, modern dansçı ve aktris olan Karima Nayt, çok yönlü bir sanatçı olup dünya çapındaki izleyicileri büyüledi. Cezayir Ulusal Konservatuvarı tarafından ödüllendirilen Karima, dans kariyerine başladığı zaman, film ve sahnedeki oyunculuk kariyerine de başladı. Kahire'nin dinamik kültürel hayatından etkilenen Nayt, 1998'de buraya taşınmaya karar verdi. Sanatçı daha sonradan Kahire Operası'nda Modern Dans Topluluğu'nda solo dansçı oldu ve ayrıca Grammy ödüllü müzisyen ve besteci Fathy Salama ve grubu Sharkiat'ta şarkıcılığa başladı.

Karima Nayt, dünya çapındaki festival ve sahnelerde hem şarkıcı, hem de dansçı olarak rol aldı ve sayısız ödül kazandı. Sanatçının kazandığı bu başarılara, 16. Uluslararası Kahire Deneysel Tiyatro Festivali'nde Mohamed Shafik'in "Masada Wagner'i Dinlerken" eserinde gösterdiği performansla kazandığı "En İyi Kadın Aktris Ödülü" de dahildir.

2007 yılında Kahire'den ayrıldıktan sonra Karima Nayt; çoğunlukla Avrupa'da çalıştı, çeşitli dans prodüksiyonlarında yer aldı ve uzun zamandır beklenen solo "Quoi d'Autre" adlı solo albümü yayımladı. 13 farklı karakter hakkında 13 şarkı içeren albüm, İsveç'te çıktı ve 2013'te "İsveç Folk & Dünya Müziği Ödülü" yarışmasında 2012 yılının en iyi CD'si ödülünü kazandı. 

Karima Nayt, bütün güftelerini kendisi yazıyor. Şarkılarını Cezayir Arapçası, klasik Arapça ve Fransızca dillerinde söyleyen sanatçının; sanatını icra ettiği sesi onun sosyal, politik konular, hatıralar, saklı şeyler hakkında konuşmasına izin veriyor; kahkahalar ve gözyaşları yerine gerçek olan, görmüş yaşanmış şeyleri şarkılarında dile getiriyor.

- Tüm yaş grubu çocuklar bilete tabidir.
- Garanti Bonus Kart sahiplerine %15 indirim uygulanmaktadır. Bu indirim sadece ana gişe ve perakende satış noktalarında geçerlidir.
- Organizasyon şirketi, bilet fiyatlarını değiştirme hakkına sahiptir.  
- Organizasyon şirketi, programda değişiklik yapma hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT