Kd. Hippi Çavuş - Hayatımın Şarkısı

Tarihler: 23 Haziran 2011 Perşembe ~ 23 Haziran 2011 Perşembe - Saat: 21:30

Yer: Dogzstar

Nereden Alınır: Dogzstar

Adres: Kartal Sokak No:3 Kat:3 Beyoğlu - Galatasaray, İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2011 ~ Haz 23, 2011

Komşumuzun oğlu kötü müzisyen Kd. Hippi Çavuş, şarkıyan hayatını anlattığı “Hayatımın Şarkısı” gösterisiyle 23 Haziran Perşembe akşamı üçüncü kez Dogzstar’da sahne alıyor.

Gece boyunca çavuş, bir kez daha 20 sene öncesine gidec ek ve çala çala - söyleye söyleye bugüne kadar gelecek. Çavuş, “Hayatımın Şarkısı”nı şöyle anlatıyor: “Hayatım upuzun bir şarkı, henüz yaşamadıklarım, keşfetmediklerimse henüz yazılmamış, söylenmemiş şarkılar”.

“Amanın sen bile kaşar, bu kaşar boyumu aşar...”, “Ben benim bile değilim, ben valla senin olamam..”, “İç dünyamdan dış dünyaya açılan, fikirlerdir bunlar benden saçılan, şarkılar beni bana da açan..”, “Boynuma parfüm sıktım ve bi sinek ilacı oldum çıktım...”, “Tribal misin bugün? Tribinle gel tribünlere..”, “Ne söylesem öğrenecek ve kabullenecek “Bebek Aranıyor”...”, “ Ne kadar çok “uleeeyn” var, ne kadar “lütfen”...”, “ İçine geri al, ya da babama geri ver ya da seviver..”, “Hayat bira bardağında, biter bardak ısınınca...”, “Taşsız, aşsız, işsiz güçsüz ve telaşsız anlaşalım seninle..”, “Bizanslılar düşmandır, Afrikalı saat satandır..” gibi özlü sözleri bulunan çavuş, gece boyunca herkesin içindeki müziği ortaya çıkarmaya çalışacak.

Kd. Hippi Çavuş, 1978 yılında Ankara’da doğdu. Ankara’da sahil gitaristi ve kötü davulcu olarak ün yaptı. Grubu “Uçan Kaz” ile öğrencilerin sınav kağıtlarına girdi. 2002 Halıcı midi yarışmasında “Fikirler” adlı parçasıyla Atilla Özdemiroğlu, Garo Mafyan, İzzet Öz gibi jüri üyerinin değerlendirmesi sonucu 3.lük ödülünü aldı. Halen, 2009 - Roxy, 2010 - Be the band finalisti ve 2009 - Jack Daniel’s Rock Competition birincisi ve Osman adlı ilk klibi müzik kanallarına gösterilen Herkes Kırmızı grubunun solistliğini yapıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT