Keiko Matsui

Tarihler: 03 Ocak 2006 Salı ~ 03 Ocak 2006 Salı - Saat: 21:00

Yer: Refresh

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Refresh

Adres: 100. Yıl Oto Sanayi Sitesi G-52 Çömlekçi Sok. No:30 Maslak İstanbul Maslak İstanbul

Telefon: 0212 328 05 00 (Refresh)

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 3, 2006 ~ Oca 3, 2006
Keiko Matsui
3 Mart Cuma 21:00

Akustik piyanonun değişik enstrümanlarla hipnotize eden kombinasyonu... Doğunun mistik atmosferiyle Akdeniz’ in tutkulu yaşamının verdiği ilhamın yarattığı büyüleyici sound... Notalar arasında verilen sessizlikle yaratılan etkiliyici ve renkli müzik ziyafeti...

Pop-jazz’ın simge ismi haline gelen Bob James ile 4 el bir piyanoda çalarak gerçekleştirdiği turnesini tamamlayan, kanserlilere yardım amaçlı düzenlenen “Gift of Hope” adlı projede dünya şampiyonu buz patenci Ekaterina Gordeeva ile sergilediği zarif performans ile ödül alan Keiko Matsui; başarılı projelerine birini daha eklemek üzere yeni albümü “Deep Blue” ile Türkiye’de...REFRESH’in ev sahipliğini yaptığı ve elegan müziğin takipçilerinin beklediği bu muhteşem konser 03 Mart 2006, Cuma akşamı seçkin dekoru ve atmosferi ile dinleyicileriyle buluşacak. İlk piyano dersini 5 yaşında aldı. Lisede favori sanatçıları Stevie Wonder, Rachmaninov, Sibelius ve Maurice Jarre`ın film müzikleriydi. Favori caz sanatçısı ise Chick Corea. Nihon Joshidaigaku Üniversitesi Çocuk Kültürü Bölümü`nden mezun oldu. Özel hocasından aldığı ilk piyano derslerinden sonra, Yamaha Müzik Vakfı`nda müzik eğitimine devam etti. Daha 17 yaşındayken, Yamaha`nın en iyi öğrencisi seçilip ilk film müziğini besteledi. `Cosmos` isimli caz grubunu kurup beraber 4 albüm çıkardı. Oasis Caz Ödülleri`nde de `En Başarılı Kadın Caz Sanatçısı` ödülünü üst üste 2. kez aldı.

Modern Jazz`in First Lady`si Keiko Matsui, hiç bitmeyen mükemmel melodiyi yaratma isteğine, yeni bir albüm koleksiyonuyla katkıda bulunuyor. Matsui`nin yeni albümü `DeepBlue`, sanatçının artistik derinliğinin akustik piyonayla mükemmel birleşimini sergiliyor. Dünyanın en önemli “Smooth Jazz” piyanistleri arasında gösterilen ve Billboard dergisi tarafından 2001 ve 2002 yıllarında “Billboard’s No. 1 Independent Contemporary Jazz Artist in America and 3rd In The World” ödüllerine layık görülen genç sanatçı New Age tarzı ve yenilikçi düzenlemeleri ile tanınıyor.Uluslararası alanda dünyanın en prestijli ödüllerini alan sanatçı cazseverlerin koleksiyonlarına girmiş durumda. Muhteşem canlı performansı ile tanınan ve jaz sanatçılarının krem tabakasında 1 numara olan Matsui , 2003 yılında “Park Jazz” projesi dahilinde gerçekleştirdiği unutulmaz konserin ardından ilk kez Türkiye’ye geliyor.Konser, birbirinin benzeri birçok etkinliğin gerçekleştirildiği günümüzde, ismini kaliteli ve elegan bir projeyle bütünleştirerek unutulmazlar arasına sokmak isteyen markalar için göz ardı edilemez avantajlar sağlıyor. Doğru projelerin doğru kitleyle buluştuğu REFRESH’de bu büyüleyici etkinlikte yer alacak markaya sunulacak hizmetler tanıtım çalışmalarıyla birlikte devam edecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT