Kenan Doğulu -İhtimaller

Tarihler: 18 Mart 2018 Pazar ~ 18 Mart 2018 Pazar 18 Mart 2018 21:00

Yer: DasDas

Ücret: Balkon & Ana Tribün Oturmalı - 150.00 TL Ayakta - Tam - 120.00 TL Ayakta - Öğrenci - 90.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Watergarden, Barbaros Mah., Sümbül Sok. Batı Ataşehir Ataşehir İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 18, 2018 ~ Mar 18, 2018
25 yıllık müzik hayatında unutulmaz başarılara imza atan Kenan Doğulu’nun kariyerindeki ilk caz projesi “İhtimaller” yeni bir konserle karşınızda.

"İlk albümünü 1993 yılında çıkaran Doğulu, yıllar boyunca “Yaparım Bilirsin”, “Kurşun Adres Sormaz Ki”, “Çakkıdı”, “Aşk İle Yap” ve “Tencere Kapak” gibi sayısız hite imza atarken Türk popüler müziğinin ayrılmaz bir parçası oldu. 

“İhtimaller” albümü ise sanatçının yıllar içerisinde müzikseverlere sunduğu birçok hit parçasının, Ercüment Orkut, Can Çankaya ve Bulut Gülen tarafından caz müzik formlarında yeniden düzenlenmesinden oluşuyor. 

Prodüktörlüğünü Doğulu ile birlikte Ozan Musluoğlu’nun üstlendiği proje ülkemizde ve dünyada başarılarıyla tanınan birbirinden değerli caz müzisyenlerinin eşliğinde tamamen canlı olarak kaydedildi. 

Konserde Doğulu’ya piyanoda Ercüment Orkut ve Can Çankaya, kontrbasta Ozan Musluoğlu, davulda Mehmet İkiz ve Ferit Odman, trompette Şenova Ülker, saksofonda Engin Recepoğulları, trombonda Burak Dursun ve vokallerde Sibel Gürsoy ile Tuğba Önal eşlik ediyor."

* İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

- 18 yaş sınırı vardır.- 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe anne ve/veya babalarının refakatinde katılabilirler.- Etkinlik DasDaSahne'de Ayakta ve Oturmalı olarak gerçekleşecektir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- İş Bankası Maximum özellikli kredi kartlarına %10 indirim uygulanmaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT