Kenan Doğulu - İhtimaller

Tarihler: 29 Nisan 2016 Cuma ~ 29 Nisan 2016 Cuma 29 Nisan 2016 20:30

Yer: İş Sanat Kültür Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 84.00 TL 2. Kategori - 67.00 TL 3. Kategori - Tam 56.00 TL İndirimli 46.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İş Kuleleri Levent Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0212 316 10 83

Web: http://www.isbank.com.tr

E Posta: issanat@isbank.com.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 29, 2016 ~ Nis 29, 2016
En sevilen şarkılarını yepyeni caz düzenlemeleriyle seslendirecek olan Kenan Doğulu’nun bu özel projesi ilk kez İş Sanat’ta müzikseverlerle buluşacak. Muhteşem enerjisi, ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tanıdığımız Doğulu ile sıra dışı bir geceye hazır olun….

İş Sanat, müzikseverlerin heyecanla beklediği bir ismi çok özel bir proje ile ağırlıyor. 1993 yılında müzik listelerini altüst eden ilk albümü Yaparım Bilirsin ile profesyonel müzik yaşamına etkili bir giriş yapan, dünya çapında 7 milyondan fazla satan 13 stüdyo albümü ve 4 single çalışmasıyla bugün pop müziğin yıldız isimleri arasında yer alan Kenan Doğulu zirveden hiç inmeyen ender seslerden biri.Aşk Oyunu, Kurşun Adres Sormaz Ki, Can Bebeğim ve Baş Harfi Ben gibi unutulmaz şarkılarıyla listelerde uzun süre boyunca bir numarada kalmayı başaran Doğulu söz yazarı, besteci ve albüm yapımcısı olarak sürdürdüğü kariyerinde çok sayıda başarıya imza attı.

Kenan Doğulu şimdi de İhtimaller adında yeni bir albümle dinleyicileriyle buluşmaya hazırlanıyor. Önceki çalışmalarına farklı bir açıdan yaklaşan bu projede, sanatçının yıllar içerisinde müzikseverlere sunduğu bir çok hit parçasının, Ercüment Orkut, Can Çankaya ve Bulut Gülen tarafından caz müzik formlarında yeniden düzenlenmiş versiyonlarının yanı sıra ve söz ve müziği Doğulu'ya ait İhtimal adında yepyeni bir şarkı da yer alıyor. Prodüktörlüğünü Kenan Doğulu ile birlikte Ozan Musluoğlu’nun üstlendiği proje ülkemizde ve dünyada başarılarıyla tanınan birbirinden değerli caz müzisyenlerinin eşliğinde tamamen canlı olarak kaydedildi.
En sevilen şarkılarını yepyeni caz düzenlemeleriyle seslendirecek olan Kenan Doğulu’nun bu özel projesi ilk kez İş Sanat’ta müzikseverlerle buluşacak. Muhteşem enerjisi, ve dillerden düşmeyen şarkılarıyla tanıdığımız Doğulu ile sıra dışı bir geceye hazır olun….

ERCÜMENT ORKUT piyano
CAN ÇANKAYA piyano
OZAN MUSLUOĞLU kontrbas
MEHMET İKİZ davul
FERİT ODMAN davul
ŞENOVA ÜLKER trompet
BULUT GÜLEN trombon
ENGİN RECEPOĞULLARI saksofon
SİBEL GÜRSOY vokal
TUĞBA ÖNAL vokal

- Geç gelen izleyiciler yalnızca ilk alkış arasında salona alınır.- Çocuk etkinlikleri dışında, 7 yaşından küçük çocukların etkinliklere getirilmemesi rica olunur.- Etkinlik sırasında cep telefonlarının mutlaka kapalı tutulması rica olunur.- Etkinlik esnasında fotoğraf makinesi, kamera, cep telefonu ve her türlü kayıt cihazı ile kayıt yapılması yasaktır. Cihazların gösteriden önce vestiyere teslim edilmesi önemle rica olunur. - Elde olmayan nedenlerden dolayı etkinliklerde değişiklik yapılabilir. Satın alınan biletler, gösterinin iptali veya tarih değişikliği olması dışında değiştirilemez ya da iade edilemez. İade ve değiştirme işlemleri etkinlik gününe kadar gerçekleştirilmelidir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT