Kenny Barron

Tarihler: 30 Ekim 2010 Cumartesi ~ 30 Ekim 2010 Cumartesi - Saat: 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori: 32,50 TL 2. Kategori: 22,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve CRR gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye, Şişli İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30 - www.crrks.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 30, 2010 ~ Eki 30, 2010

KENNY BARRON
The Los Angles Times`ın belirttiği gibi dünyanın en iyi caz piyanistlerinden birisi olan Kenny Barron, izleyicileri eşsiz yeteneği ile izleyicileri büyülerken, bir yandan da dokunaklı melodiler ile izleyicilerin karşısında sahne aldı. Jazz Weekly tarafından tüm zamanların en coşkulu piyanisti olarak adlandırıldı.

Ünlü caz piyanisti Kenny Barron, pek çok ünlü sanatçının doğum yeri olan Philadelphia’da 1943 yılında dünyaya geldi. İlk defa profesyonel olarak Mel Melvin’in orkestrasında sahne aldı. 1973 yılında müzik profesörü olarak Rutgers Üniversitesi’nde göreve başladı. 2000 yılına kadar David Sanchez, Terence Blanchard ve Regina Bell gibi pek çok yetenekli öğrenci yetiştirdi.

1974 yılındaki ilk albümü “Sunset To Dawn”‘ın ardından günümüze kadar süregelen 40‘ın üzerinde kayıtta pek çok ünlü sanatçı ile birlikte yer aldı. 2005 yılında American Jazz Hall of Fame tarafından MAC, yaşam boyu başarı ödülüne layık görüldü. Caz Gazetecileri Birliği tarafından 6 defa en iyi caz piyanisti dalında aday gösterildi. 2001 ‘de prestijli “Jazz Par International Jazz Award” Uluslar arası Caz Par Ödülünde finalist oldu.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT