Kenny G: Arif Mardin Tribute Concert

Tarihler: 02 Mayıs 2009 Cumartesi ~ 02 Mayıs 2009 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: Türker İnanoğlu Maslak Show Center

Ücret: 167,00 TL - 140,00 TL - 112,00 TL - 84,00 TL (Balkon Orta) - 56,00 TL (Balkon Yan)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve TİM Gişe

Adres: Büyükdere Caddesi, Derbent Mevkii (Darüşşafaka Lisesi Yanı), 34457, Maslak Adalar İstanbul

Telefon: 0212 286 66 86

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 2, 2009 ~ May 2, 2009
GRAMMY ÖDÜLLÜ SAKSAFON VİRTÜÖZÜ KENNY G, ARİF MARDİN TRIBUTE KONSERİ İÇİN 2 MAYIS’TA KONUK SANATÇILAR BEHZAT GERÇEKER ve GÜÇLÜ YORUMCU IŞIN KARACA İLE BİRLİKTE TİM SHOW CENTRE’DA…

Kenneth Gorelick ya da bilinen sahne adıyla Kenny G muhteşem bir konser vermek üzere ülkemize geliyor. Grammy ödüllü, romantizmin modern virtüözü Kenny G, 2 Mayıs 2009 tarihinde TİM Maslak SHOW CENTER’da yapılacak olan Arif Mardin Tribute gecesinde tüm dinleyicileri notaların sihirli dünyasına sürükleyecek.
Usta müzisyene sahnede Behzat Gerçeker ve güçlü yorumcu Işın Karaca ile birlikte konuk sanatçı olarak eşlik edecek.

Seattle Washington doğumlu Kenny G; müzik kariyerine 1973 yılında henüz 17 yaşındayken Barry White`ın Love Unlimited Orkestrası`nda saksafon çalarak başladı. 1982 yılında Arista Records ile albüm anlaşması yapan sanatçı bugüne kadar Andrea Bocelli, Whitney Houston, Natalie Cole, Toni Braxton, Michael Bolton, Celine Dion, Aretha Franklin gibi isimlerle ortak çalışmalara imza attı. 6. stüdyo albümü `Breathless` dünya çapında 15 milyondan fazla satarak `tüm zamanların en çok satan enstrümantal albümü` ünvanını kazanarak tarihe geçmeyi başardı. 1997 yılında The Moment albümünde yer alan `Havana` isimli şarkısı ünlü DJ Todd Terry tarafından remixlendi ve ilginç bir şekilde dans kulüplerinde ve dans listelerinde uzunca bir zaman Kenny G fırtınası estirdi.

Kenny G, yirminci yüzyılın en önemli müzik yapımcısı ve aranjörlerinden biri olan Arif Mardin Tribute gecesinde yer alacağı için gurur duyduğunu ve heyecanlandığını belirtmekte ve bu gece ile dünyaca ünlü Arif Mardin’e söyleyemediği “hoşça kal”ını en güzel şekilde müziğiyle ifade etmeye çalışacağını söylemekte.

6 yaş ve üstü bilete tabidir. 6 yaşından küçükler salona alınmaz.
Etkinlik alanı içine video, fotoğraf makinası vb.digital kayıt aletleri alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT