Kenny Garrett

Tarihler: 03 Şubat 2014 Pazartesi ~ 03 Şubat 2014 Pazartesi 20:00

Yer: CRR Konser Salonu

Ücret: 1. Kategori - 83.50 TL 2. Kategori - 73.50 TL 3. Kategori - 63.50 TL 4. Kategori - 48.50 TL 5. Kategori - 33.50 TL 6. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Darülbedayi Caddesi Harbiye 80200 Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Faks: 0212 231 54 97

Web: http://http://www.crrks.com

E Posta: info@crrks.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 3, 2014 ~ Şub 3, 2014
Kenny Garrett

Ünlü caz müzisyeni Kenny Garrett, 3 Şubat'ta CRR Konser Salonu'nda caz müzikseverlerle bir araya geliyor.

"Jenerasyonun en önemli alto saksafoncusu, belkide en cesuru”  Washington City Paper


Grammy ödüllü alto saksafonda döneminin en önemli isimlerinden Kenny Garrett, yenilikçi ve yaratıcı kariyeri ile günümüzün en etkili caz müzisyenleri arasında yer alıyor. Duke Ellington Orkestrası ile caz dünyasına giriş yapan Kenny Garrett, Art Blakey, Miles Davis, Dizzy Gillespie ve Marcus Miller gibi önemli müzisyenlerle aynı sahneyi paylaştı.

Garrett, ünlü piyanist Chich Corea, gitarist John McLaughlin, bas sanatçısı Christian McBride ve davulcu Vinnie Colaiuta gibi yıldız müzisyenlerden meydana gelen Five Peace Band ile 2010’da En İyi Enstrümantal Caz Albümü kategorisinde Grammy ödülüne layık görülerek, müzikal kariyerinin doruk noktasına ulaştı. Prisoner of Love, African Exchange Student gibi albümleri ve Donald Byrd, Hubbard, Mulgrew Miller, Cedar Walton ve Wallace Roney ile çalışmaları Garrett’in kendine özgü müzikal yorumunu gözler önüne serdi.

Kenny Garrett son albümü “Pushing the World Away” ile besteciliğinin yanı sıra band lideri olarak müzikseverlerle buluşuyor. Sanatçı “push away” diyerek uzaklaştırmanın aksine, dinleyiciyi sürükleyici bir akışla müziğinin özüne çekiyor.

“Pushing the World Away ile Garrett bir besteci olarak olgunlaşmaya devam ediyor. Yıllarca beraber olduğu yakın arkadaşı Mulgrew Miller’ın DownBeat’ a yazdığı gibi: “Kenny başından beri kendine has olan iyi bir tınıya sahipti, ama zamanla bu tını, daha büyüleyici ve lirik bir tınıya dönüştü.”

“Pushingthe World Away” albümü 12 parçadan oluşuyor. Burt Bacharach / Hal David ‘ın parçası olan "I Say a Little Prayer" cover’ı hariç hepsi Kenny Garrett’ in kendi bestesi.”

Geçen yıl Downbeat dergisinin başlığı Kenny Garrett içindi;  “Kaydettiğin her albümde büyüme görmek istiyorsun” dedi.

Bunu, 52 yaşında, yeteneklerinin zirvesinde, 17. albümünü olan Pushingthe World Away ile kesinlikle gerçekleştiğini görüyorsunuz.

Kenny Garrett: Saksafon
Vernell Brown: Piyano
Corcoran Holt: Bas
Rudy Bird: Perküsyon
Mc.Clenty Hunter: Davul

- 7 yaşından küçük çocuklar etkinliğe alınmamaktadır. 7 yaş ve üzeri bilete tabidir.
- Gösteri başladıktan sonra salona izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT