Kent Akşamları - Mumammer Ketencioğlu ve Balkan Yolculuğu

Tarihler: 12 Kasım 2013 Salı ~ 12 Kasım 2013 Salı 22:00

Yer: Dada

Ücret: Tam 34.50 TL, Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Sıraselviler Cad. No: 12 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 12 12

Web: http://http://www.dadaistanbul.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 12, 2013 ~ Kas 12, 2013

Event Fabric ve Dada İstanbul birlikteliği ile Ekim ayında Rembetiko şarkıları söyleyen Tatavla Keyfi’nin konuk olarak katıldığı Kent Akşamları’nın bu seferki konuğu Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu...

Kent Müzisyenlerini zengin içerikli programlar ve sürprizlerle Dada İstanbul’un sıcak, samimi ve rengârenk kış bahçesinde buluşturan etkinlikte Muammer Ketencoğlu ve grubu Balkan Yolculuğu Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgilerden ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel bir repertuarı sahneye taşıyacak; hem köy müziği hem de şehir şarkıları ve düğün müziği geleneğinden örnekler seslendirecek.

Muammer Ketencoğlu ve Balkan Yolculuğu
Muammer Ketencoğlu: Sanat Yönetmeni, Akordeon, Vokal
Sakip Songelen: Klarinet, Alto Saksafon
Rahmi Göçmen: Vurmalı Çalgılar
Şule Kocaman Saraç: Vokal
Selda Koçak Uzuntaş: Vokal 

Balkan Yolculuğu, akordeon ustası Muammer Ketencoğlu, Brenna Mac Crimmon, Sumru Ağıryürüyen ve Cevdet Erek tarafından 1997’de kuruldu. Farklı müzisyenlerin katılımıyla yolculuğuna devam eden topluluk 2006’da klarinet ustası Aytunç Nevzat Matracı’nın vefatı üzerine çalışmalarına ara verdi. 2008 Mayıs’ından itibaren yeni kadrosu ve repertuarıyla yeniden sahnelere döndü.

Bugüne dek yurt içinde birçok şehirde ve  Bulgaristan, Makedonya, Yunanistan, Almanya, İsrail, Hollanda ve Belçika’da birçok konser veren topluluk, 2001’de Ayde Mori, 2007’de Balkan Yolculuğu ve 2012'de Balkan Sesleri adlı albümleri yayınladı.

Kuruluşundan bu yana Balkan müziğini moda yaklaşımları dışlayan bir tavırla ele alan Balkan Yolculuğu, Balkan coğrafyasının her köşesinden ezgilerden ve pek çok dilde şarkıdan oluşan özel bir repertuarı sahneye taşıyor; hem köy müziği hem de şehir  şarkıları ve düğün müziği geleneğinden örnekler seslendiriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT