Kent Coda (Live) + Anten (Live) + 2GET4 (Dj)

Tarihler: 28 Mayıs 2010 Cuma ~ 28 Mayıs 2010 Cuma - Saat: 20:00

Yer: Dogzstar

Ücret: 10 TL

Nereden Alınır: Dogzstar

Adres: Galatasaray Kartal Sokak, No:3 Kat:3 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 91 47

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 28, 2010 ~ May 28, 2010

Kent Coda (Live) + Anten (Live) + 2GET4 (Dj) “Dogzstar” Konseri

Kent Coda (Live - 22:00)
Kent Coda, Almanya’da Türkçe sözlü Indie-Rock yapıyor. Türk-Alman-Avusturya’lı grup melodik Rock’a olan sevgilerini Indie-Rock tarzının elementleriyle birleştiriyor. Pop kelimesinden korkuları yok. Sözler hayatın akışından geliyor: kaybolen hayaller, gelecek korkusu bunun yanında aşk ve umut. En çok sorulan soru: Fakat anlamı ne Kent Coda’nın? Köln’lü üçlü bu konuya fazla takılmıyor, asıl olan kulağa hoş gelmesi. Bunu da zaten müzikleriyle başarıyorlar. Türkçe’nin bilinçli olarak müziğe aktarılması, klasik Rock grubu formatı, Ögünç’ün Rock müzikde çok rastlanmayan kalın sesi, Kent Coda’yı, Indie-Rock tarzında yeni bir yere taşıyor.
http://www.myspace.com/kentcoda

Anten (Live - 20:00)
2001 yılında Sütlü Nuriye adıyla bar programı ve besteler yaptıktan bir süre sonra ismini Anten olarak degistirip sadece beste çalismalarina yönelen Anten, grup üyelerinin birer birer ayrilmasiyla 2004 civarlarinda Samet Çiçek`in kisisel projesi olarak sancili bir dönem geçirmistir.
2006 ilk baharinda Second ve Fatstar`la beraber, organize ettigi Akustik Konser serileriyle hayata tekrar "sLms JnMs nBrrr" diyen Anten, gitarist Caner Solak`in "ya biz niye beraber çalmiyoruz?" yaklasimiyla davulcu arkadasi Sarven`in de yardimiyla hali hazırda dinlediginiz kayitlarla besteler hayat bulmustur. Takvimler Kasim 2007`yi gösterdiginde ise iki muhtesem müzisyen Emir Ongun (bas gitar) ve Mehmet Ali Yalaz`in (davul) katilimiyla fantastik dörtlüyü olusturmustur.
Takvimler Şubat 2009`u gösterirken bu fantastik dörtlü şakasını ciddiye alan Caner Solak pilot olmaya karar verip başını kaşıyacak vakit bulamamasından kelli yerini Can Aydınoğlu`na bırakmıştır. Can aynı zamanda trompet de çalmaktadır ve bu güzel hareketi grubun neşesine neşe katacaktır.
http://www.myspace.com/naberanten

2GET4 (Dj - 00:00)
Birlikte (together) anlamına gelen 2GET4, devlet konservatuvarında beş sene perküsyon eğitimi görmüş, ve 2003 yılında Radio Contact da ``How Powerful is your Hi-Fi`` isimli programın yaratıcısı Ekin Ergök (Equinox Lucky) ve ses tasarımında kendini geliştirmiş ve bu konuda yarattığı ürünler İstanbul Film Festivali kısa filmler kategorisinde yer almış Meir Benezra`dan oluşmaktadır.
Tek düze ritimlerin monotonluğundan sıkılmış olan ikili, müzik dünyasına aksak ritimli dans müziğinin en sevilen tarzlarından biri olan Breakbeat ile gelmiştir.Performanslarında Breakbeat ağırlıklı, Electro Breaks, Freestyle, Electro Funk ve kendi yaptıkları Re-mix lere yer vermektedirler.Rock`n Roll, Funk ve hatta Klasik müzikle kendilerini besleyen 2GET4, doğaları gereği olan yaratıcılıklarını, dinledikleri ve tasarladıkları sesleri prodüksyonlarına başarıyla uygulamakta kullanıyorlar.
http://www.myspace.com/2get4

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT