Kent Orkestrası: Simavi Uluç

Tarihler: 18 Nisan 2012 Çarşamba ~ 18 Nisan 2012 Çarşamba 18 Nisan 2012 20:00 - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 45.00 TL - 34.00 TL - 23.00 TL - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 18, 2012 ~ Nis 18, 2012

Yeni Frank Sinatra Olarak Anılan "Simavi" Efsane Aşk Şarkılarını "Memories Of You" Albümünde Bir araya Getiriyor! Eskimeyen şarkılara kattığı nefis yorumuyla ünlü New York Observer tarafından yeni "Frank Sinatra" olarak tanımlanan ve New York’s Lincoln Center, Florence Gould Hall, The Lighthouse gibi en prestijli konser salonlarında sahne aldıktan sonra seslendirdiği efsane şarkılarla televizyon şovlarının aranılan yıldızlarından biri olan Simavi, özellikle New York ve Florida'da yoğun ilgi gören çalışmalarından sonra "Memories of You" adlı albümünü EMI Türkiye etiketiyle Türkiye'de piyasaya sunuyor.

Kısa bir süre içinde Amerika'da televizyonlarda ve sahnede kendisine büyük bir hayran kitlesi oluşturan sanatçı, müzik eleştirmenleri tarafından da övüle övüle bitirilemiyor. Simavi, yeteneğinin kökenlerinin ailesine uzandığını söylüyor. “Anne ve Babam müziğe karşı ilgimin ve yoğun sevgimin oluşmasında yardımcı oldular” açıklamasında bulunan sanatçı, kendi kendine piyano öğrenmeye başladığını ve standartlara yönelmesinin temelini bu eğitim sürecinin oluşturduğunu sözlerine ekliyor.Üniversiteden mezun olduktan sonra Amerika’da solo performans sanatçısı olarak müzik kariyerine başlayan ve yeteneğiyle kısa sürede dikkat çeken Simavi’nin "Memories of You" albümünde Quincy Jones, Johnny Mandel, Nelson Riddle, Billy May gibi ustaların düzenlemeleri yer alıyor.

İBB Kent Orkestrası

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası, şef Ekrem Tekeşin yönetiminde 1989 yılında kuruldu. Bünyesindeki seçkin ve değerli müzisyenler ile ulusal ve evrensel çoksesli eserlerin, yurtiçinde ve yurtdışında tanıtılması, geniş kitlelere ulaştırılması için çeşitli konserler veren, turnelere katılan orkestra, başarı grafiğini her geçen gün yükseltmektedir. Kuruluşunda 41 kişilik sanatçı kadrosu ile yola çıkan orkestra, 2009 yılında ise yaylı sazları da bünyesine katarak 51 kişiye ulaşmıştır. İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kent Orkestrası şef Kamil Coşkun yönetimindeki orkestra ulusal ve uluslararası etkinliklerde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ni temsil etmekte ve çalışmalarını sürdürmektedir.

- 7 yaşından küçükler salona alınmayacaktır.
- 7 yaş ve üstü bilete tabidir.
Konser 20:00

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT