Kerem Görsev

Tarihler: 24 Şubat 2011 Perşembe ~ 24 Şubat 2011 Perşembe - Saat: 20:00

Yer: Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori VIP - 50.00 TL, 2. Kategori - 35.00 TL, 3. Kategori - 30.00 TL, 4. Kategori - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi

Adres: Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi, Kültür Üniversitesi Ataköy Kampüsü Yerleşkesi İstanbul Ataköy İstanbul

Telefon: 0212 337 51 94

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 24, 2011 ~ Şub 24, 2011

İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi dünyaca ünlü isimleri ağırlamaya devam ediyor... Ünlü caz piyanisti Kerem Görsev 24 Şubat Perşembe akşamı saat 20.00’de Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi’nde caz tutkunları ile buluşacak.

Kerem Görsev son albümü olan "Therapy”den bestelerinden oluşan bir repertuar sunacağı konser dinleyicilere tam bir caz ziyafeti yaşatacak. İKÜ Akıngüç Oditoryum’unda gerçekleşecek konserin biletleri sadece Biletix’ten satışa sunuluyor.

Genel Sanat Yönetmenliği’ni Prof. Mesut İktu’nun üstlendiği İstanbul Kültür Üniversitesi Akıngüç Oditoryum ve Sanat Merkezi, Türkiye’nin ve dünyanın ünlü isimleri ile süpriz etkinliklerine yıl boyunca devam edecek.

Kerem Görsev Hakkında

Kerem Görsev müzik eğitimine 1967 yılında İstanbul Belediye Konservatuarı`nda başladı ve 1972 yılından sonra İstanbul Devlet Konservatuarı`nda devam etti. Caz tutukusu konservatuar yıllarında başlayan Kerem Görsev çeşitli kulüplerde ve konserlerde birçok Türk ve yabancı müzisyenle çalma imkanına kavuştu. Ed Howard, Rabin Kenyata, Doris Troy, Vinnie Night, Eric Revis, LaVerne Butler, Allan Harris, Clifford Jarvis, Harvey Thompson, Russell Gunn, Steve Kirby, Alvester Garnett ve Marcus Strickland bu sanatçılardan bazılarıdır. Sanatçı, Eskişehir Festivali’ndeki iki konserde Elvin Jones Jazz Machine grubunda çaldı.

İlk beste denemelerine 1990 yıllarında başlayan Görsev, 1994 yılında ilk albümü olan "Hands and Lips" in kayıtlarını bitirdi. Kerem Görsev`in hayatında yeni bir sayfa sanatçı Eric Revis ile tanışınca açıldı. 1996 yılında ikinci albümü "I Love May", 1997 yılında üçüncü albümü "For Murat`" an sonra dördüncü albümü "Relaxing" 1998 yılında tamamladı. Bu yıllarda Kerem Görsev, Eric Revis ve Can Kozlu`dan oluşan üçlü konserler ve festivallerle geniş kitlelere ulaşmaya başladı.

Kerem Görsev ve Allan Harris ortak çalışması olan "Laid-Back" 1950 ve 1960`ların Broadway film müzikleri ve Amerika’nın caz standartlarından oluşan beşinci albümü olarak 1999’da bitirdi. Kerem Görsev 2001 yılının sonbaharında çıkan yedinci albümü "Warm Autumn"un kayıtları New York`da yaptı. Görsev, Haziran 2002`de Kerem Görsev, sekizinci albümü olan "Existence"ı tamamladı. Dokuzuncu albümü olan "Meeting Point"i 18 Kasım 2003`te New York`da kaydetti.

Bu projeyi kayıtları Mayıs 2005`de MİAM stüdyolarında gerçekleşen "Orange Juice"` adlı albüm takip etti. Sanatçı, 2007 Nisan ayında New York`ta Allan Harris ile birlikte tekrar bir araya gelerek ‘Back Again’ isimli albüm kayıtlarını tamamladı. "Diversion" adlı sekiz yeni bestesinden oluşan son projesinin kayıtlarını 2008`de tamamlayan Kerem Görsev`e bu albümde kontrbasta Kağan Yıldız ve davulda Ferit Odman eşlik etti. Kerem Görsev sonuncu albümü olan "Therapy"yi 2010 yılının Aralık ayında çıkarttı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT