Kıvılcım

Tarihler: 11 Nisan 2012 Çarşamba ~ 11 Nisan 2012 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Ghetto

Ücret: Tam 39.50 TL, Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10 34440 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2012 ~ Nis 11, 2012

Lansmanını Ocak ayında Ghetto’da yaptığı Ehl-i Keyif adındaki ilk albümüyle dünya müziğine keyifli bir yolculuk sunan Hollanda doğumlu Kıvılcım, yine cazdan alaturkaya, Balkanlar’dan Arjantin’e uzanan bir performans gerçekleştirecek. Gecenin çok özel konuğu yalnız Türkiye’de değil, dünyada eşi benzeri bulunmayan ritim üstadı Mısırlı Ahmet olacak, yine ritimci olan en küçük kardeşi Çağdaş Yıldırım da kendisine sahnede eşlik edecek.

Anadolu'nun bilinen en eski sazı kopuzdan, batı müziğinin en sofistike enstrümanı arpa kadar birçok enstrümanın kullanıldığı Ehl-i Keyif albümünde İbrahim Maalouf, Mısırlı Ahmet, Natalia Mann, Jean Pierre Smadj, Cem Yıldız gibi önemli isimlerle çalışan Kıvılcım’a konserde klarnet, trompet, kanun, keman, klavye ve 2 perküsyondan oluşan bir orkestra eşlik edecek.

Çok değerli müzisyenler eşliğinde sahneye çıkacak olan Kıvılcım’ın konserinde dünyanın müziği bir kez daha Ghetto’dan yükselecek.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Öğrenci biletleri öğrenci kimliği ile geçerlidir.
- Konser başlama saati: 21.30

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT