Klasik Cumartesi

Tarihler: 09 Nisan 2016 Cumartesi ~ 09 Nisan 2016 Cumartesi 09 Nisan 2016 17:00

Yer: Pera Müzesi

Ücret: - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Meşrutiyet Cad. No.65 Tepebaşı Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 334 99 00

Web: http://www.peramuzesi.org.tr

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 9, 2016 ~ Nis 9, 2016
Pera Müzesi’nin klasik müzik konser serisi “Klasik Cumartesi” devam ediyor. Müzik yazarı Aydın Büke’nin sanat yönetmenliğinde düzenlenen ve farklı disiplinlerden de beslenen “Klasik Cumartesi” serisinin üçüncü konseri 9 Nisan'da gerçekleşiyor.

"Günümüzde daha çok Ravel’in yaptığı orkestra düzenlemesiyle tanınsa da, Bir Sergiden Tablolar Mussorgski’nin solo piyano için bestelediği bir yapıt. Aynı zamanda orkestra şefliği de yapan, genç kuşak piyanistlerin en yeteneklilerinden biri konumundaki Can Okan konserde, Mussorgski’nin Bir Sergiden Tablolar bestesini ve öncesinde yazdığı iki küçük piyano parçasını yorumlayacak. Yorumuna ayrıca bestecinin piyano ile ilişkisi üzerine Aydın Büke ile birlikte yapacakları anlatım eşlik edecek."

Can Okan (Piyano)
M. Mussorgski:
Intermezzo in modo classico
La Couturière (Terzi Kadın)
Bir Sergiden Tablolar

Çalgıların yapım sürecinden, tablolardan ilhamla yapılan bestelere kadar birçok farklı temaya değinen “Klasik Cumartesi” konserleri Pera Müzesi Oryantalist Resim Koleksiyonu sergisi “Kesişen Dünyalar: Elçiler ve Ressamlar”ın yer aldığı katta gerçekleştirilmekte.

Pera Müzesi Dostları biletlerini %50 indirimli olarak müzeden alabilir. Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir. Konser başladıktan sonra içeri izleyici alınmayacaktır.

- Pera Müzesi Dostları biletlerini %50 indirimli olarak müzeden alabilir. - Yerler sınırlıdır ve numaralı değildir. - Konser başladıktan sonra içeri izleyici alınmayacaktır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT