Kolektif İstanbul ve Boogie Balagan Feat. Onur Yusufoğlu

Tarihler: 19 Haziran 2014 Perşembe ~ 19 Haziran 2014 Perşembe 20:00 - 22:00

Yer: Fransız Kültür Merkezi

Ücret: Ücretsiz

Adres: İstiklal Cad. NO:4 Taksim Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 393 81 11

Web: http://http://ifturquie.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 19, 2014 ~ Haz 19, 2014

Müzik Bayramı vesilesiyle, Fransız Kültür Merkezi bahçesi dünya müziklerine adanmış bir açık hava konserine ev sahipliği yapacak. Türkiye’den Kolektif İstanbul ve Fransa’dan Boogie Balagan grupları eşliğinde gerçekleşecek olan konsere giriş ücretsizdir. Kolektif İstanbul’un sürprizleriyle saat 20:00'de başlayacak olan konser daha sonra Onur Yusufoğlu’nun eşlik edeceği Boogie Balagan’ın enerji dolu ritimleriyle devam edecek. Tüm müzikseverler konsere davetlidir !

Kolektif Istanbul (20:00)

Kolektif İstanbul çok özel bir konser ile Müzik Bayramı’na konuk oluyor! Değişik dönemlerde farklı müzisyenlerin bir araya gelmesiyle zenginleşerek bugünkü halini alan Kolektif İstanbul, doğaçlama dendiğinde akla gelen isimlerden. Sahnede yaratmış oldukları enerji ve coşkuyu “sürprizler de içeren” bir performans ile Fransız Kültür Merkezi bahçesine taşıyor.

Richard Laniepce – alto saksafon / Aslı Laniepce – trompet & vokal / Tamer Karaoğlu – akordeon / Talat Karaoğlu – klarinet / Ertan Şahin – sousaphone / Ediz Hafızoğlu – davul

Boogie Balagan Feat. Onur Yusufoğlu (21:00)

Fransız Kültür Merkezi, Müzik Bayramı’nı gitarda Gabri ve Azri, bateride Stéphane Bonvent’nin yer aldığı Boogie Balagan ile kutlayacak. Gruba bu konserde Türk müzik grubu Cümbür Cemaat’in bateristi Onur Yusufoğlu eşlik edecek.Azri ve Gabri tarafından kurulan ve kendini “Filisrailli” ilan eden Boogie Balagan, renkli müziği aracılığıyla evrensel barış mesajları veriyor. İki müzisyen, gitarda ve Ortadoğu’nun groove tınılarıyla farklı dilleri (İngilizce, Fransızca, Türkçe, Arapça, İbranice, İspanyolca…) karıştırarak enerji dolu “rock’n world” tarzında bir müzik ziyafetine imza atıyorlar. “Idiot Bravo” isimli albümleri yakın zamanda çıkan grubun konseri Fransız Kültür Merkezi’nin bahçesinde gerçek bir Müzik Bayramı havası estirecek!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT