Kolpa

Tarihler: 08 Mart 2014 Cumartesi ~ 08 Mart 2014 Cumartesi 22:30

Yer: KadıköySahne

Ücret: 1. Kategori - 28.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmanağa Mah. Kırtasiyeci Sok. No:25 E Kadıköy İstanbul

Telefon: 0216 550 04 92

Web: http://http://www.kadikoysahne.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 8, 2014 ~ Mar 8, 2014

Rock müziğin popüler gruplarından Kolpa, yeni albümleri Aşk ve Hayat Hakkında ile 8 Mart'ta KadıköySahne'de...

Kolpa, yeni albümleri sonrası tanıtım konserlerinde ilk defa bu albümden de şarkılar seslendirecek. Türkiye'nin en başarılı pop-rock gruplarından ve kadrosu Barış Yurtcu (vokal), Bora Yeter (bas gitar), Cenk Taner Dönmez (gitar) ve Samuray Gökçe'den (davul) oluşan Kolpa, 2 yıllık bir aradan sonra ocak ayında Pasaj Müzik etiketiyle yayınlanan yepyeni albümleri Aşk ve Hayat Hakkında ile geri döndü. 

Böyle Ayrılık Olmaz, Son Nefesim, Yatağın Soğuk Tarafı ve Beni Aşka İnandır gibi listelerde 1 numara olan şarkıların sahibi sevilen grup, geçtiğimiz sene bu başarısını sayısız ödülle tescilledi. "En İyi Müzik Grubu" ve "Şarkıları En Çok İndirilen Müzik Grubu" kategorilerinde çok sayıda ödül kazanan Kolpa, ayrıca 2 yıl üst üste Altın Kelebek Ödülleri'nde halkın oyları ile "Yılın Müzik Grubu" ünvanını kimselere kaptırmadı.

Kolpa'nın Aşk ve Hayat Hakkında adını verdikleri ve 10 Ocak 2014 tarihinde yayınlanan yeni albümlerindeki şarkıların besteleri Barış Yurtçu'ya ve sözleri ise Haluk Kurosman'a ait... Dinleyenlerin kendilerinden çok şey bulacakları, aşk, ayrılık, yalnızlık, gurur, mutsuzluk gibi temaların işlendiği albüm, şimdiden önümüzdeki senelere damga vuracağının sinyallerini veriyor. Bir önceki albümlerinde olduğu gibi Kolpa, yeni albümlerinde de prodüktör olarak Haluk Kurosman ile çalıştı. 

Albümde bir Sezen Aksu şarkısı olan Beni Unutma'nın Kolpa tarafından yapılmış yeni bir düzenlemesi de yer alıyor. Tam bir Sezen Aksu aşığı olan grubun albümünde ayrıca sanatçıdan esinlendikleri ve Sezen'den adını verdiklerini bir de şarkı bulunuyor. Grup bu albümde klasik Batı enstrümanlarının yanı sıra yaylılar, çello, trompet ve Türk müziği enstrümanlarından ud, kanun ve klarnet de kullandı. Ayrıca Kolpa yeni albümün ilk klibini Ölünmüyor Mutsuzluktan adlı şarkıya çekti.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kolpa: 22:30
- Bu etkinlik için bir oturma düzeni yoktur.
- Etkinlik mekanına kamera, fotoğraf makinası, ses cihazı vb. alınmayacaktır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT