Kolpa

Tarihler: 13 Mart 2015 Cuma ~ 13 Mart 2015 Cuma 21:30

Yer: Beyrut Performance

Ücret: VIP - 79.00 TL Normal - 34.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kordonboyu Mah. Tekel Cad. Meltem Sokak No: 2 Kartal İstanbul

Telefon: 0533386 3536 - 0541 954 6185 - 02163742424

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 13, 2015 ~ Mar 13, 2015

Rock müziğin popüler gruplarından Kolpa, 13 Mart'ta Beyrut Performance sahnesinde...

Temelleri elemanlarının Adana'da geçirdikleri lise yıllarına dayanan Kolpa; 2005 yılında İstanbul'da Bora Yeter (bas) ve Barış Yurtçu (vokal) tarafından kuruldu.

2007 yılında ise gitarda Dinçer Çetin'in yerine yine başka bir lise arkadaşları Cenk Taner Dönmez'in geçmesiyle grup, ilk albümün kayıtlarında yer alan 3 kişilik kadroya ulaştı. 2009 Nisan ayında bu kadroyla ilk albümleri Hayat Senin'i yayınlayan Kolpa'nın kadrosu, Sayende ve Koşa Koşa şarkılarına çekilen video kliplerden sonra davulda Samuray Gökçe'nin de gruba katılımıyla son halini aldı. Grup, 2010 Şubat ayında kayıtlarına başladığı 5 cover şarkıdan oluşan maxi single albüm Maximum ise 4 haftalık kısa bir süre sonunda 23 Mart 2010 tarihinde Pasaj Müzik etiketiyle piyasaya sürdü. Bu albümün ilk video klip şarkısı Böyle Ayrılık Olmaz bir çok listede 1 numaraya yükseldi. Maximum albümünden yayınladıkları 2. video klip şarkısı ise Merve Boluğur ve Çağkan Çulhanın rol aldığı Kadınım oldu.

2011 mart ayında Haluk Kurosman prodüktörlüğünde Son Nefesim'i yayınlayan Kolpa; bu şarkıyla yükselişini hızlandırdı ve Son Nefesim Nielsen raporlarına göre 5 hafta boyunca radyolarda en çok çalınan rock müzik şarkısı oldu. Son Nefesim'in klibinde Sırp model Sara Vulovic ve oyuncu Murat Prosçiler rol aldı.

2012 şubat ayında ise yine Haluk Kurosman prodüktörlüğünde 10 şarkılık Yatağın Soğuk Tarafı albümünü Pasaj Müzik etiketiyle yayınlayan Kolpa; bu albümle hızlı yükselişini sürdürdü. Albümün kliplenen şarkıları Yatağın Soğuk Tarafı ve Beni Aşka İnandır'ın ardından grup, Altın Kelebek 2012 Müzik Ödülleri'nde Turkcell Müzik En İyi Grup ödülüne layık görüldü. 

Yatağın Soğuk Tarafı albümünün bir başka şarkısı olan Hiç Bitmez Bu Masal, Show Tv'de yayınlanan Pis Yedili dizisinin jenerik müziği olarak kullanılmaktadır. Hatta bu dizinin bir bölümünde de Kolpa grubu elemanları konuk oyuncu olarak yer almışlardır.

- 18 yaş sınırı vardır.
- Etkinlik düzeni ayaktadır.
- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.
- VIP Kategori, sahne önünde ilk 3 sıranın bulunduğu alanı kapsar.
- Organizasyon firması etkinlik için uygun görmediği kişileri, bilet ücretini iade ederek etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT