Komfortrauschen - Okcomposer

Tarihler: 11 Nisan 2016 Pazartesi ~ 11 Nisan 2016 Pazartesi 16 Nisan 2016 22:00

Yer: Coop

Ücret: - 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: İstiklal Caddesi, Suriye Pasajı, No: 166/10 Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 245 31 76

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 11, 2016 ~ Nis 11, 2016
"Komfortrauschen - Okcomposer" XJAZZ Festival kapsamında, 16 Nisan'da Coop sahnesinde...

Kabak & Lin Records tarafından, Goethe-Institut İstanbul desteğiyle düzenlenen XJAZZ Festival, İstanbul ve Berlin müzik dünyası arasında düzenli olarak gerçekleşecek olan fikir alışverişlerinin başlangıcını temsil ediyor. Bununla birlikte Türkiye, Berlin'de düzenlenecek XJAZZ Festivali için ortak ülke statüsünde olacak. Aralık ayında düzenlenen tanıtım etkinliğine gösterilen ilgi, nisan ayında İstanbul'un en önemli konser mekanlarının katılımıyla birlikte yeni bir caz festivaline dönüşüyor.

Her iki şehirden birçok sanatçının hali hazırda yakın ilişki içerisinde olması sebebiyle program içerisinde yer alacak sanatçıların belirlenmesi pek de zor olmadı ve ortaya, Ah Kosmos! ft. Soyut Boyut, Barış Demirel, Berlin x Istanbul Ensemble, Christian Prommer & Kelvin Sholar, Ediz Hafızoğlu ‘Nazdrave’ ft. Elif Çağlar Muslu, Erkan Oğur ‘Telvin’, Grandbrothers, Jazzanova Live ft. Paul Randolph, Komfortrauschen, Konstrukt, Korhan Erel, LAHZA, Maden Öktem Ersönmez, Martin Kohlstedt, Meute, MUTUMUT, Nene, Nightmares on Wax, Okcomposer, Richard Dorfmeister, Rodriguez JR. Live, Sarp Maden 5, Selen Gülün, Shalosh ve Stefano Noferini’den oluşan bir program çıktı.

Berlin, son birkaç senedir uluslararası alanda oldukça güçlü etkileşimler yaşıyor ve bu sebeple, XJAZZ'in caz müziğine dair güncel yaklaşımı elektronik doğaçlama ve yeni klasik müzik gibi alanları da kapsama alanına alıyor.

Gitar, bas ve bateri ile birlikte efekt pedalları ve diğer ekipmanların dokumasıyla ortaya çıkan güçlü ses sizleri kaçınılmaz bir şekilde dans etmeye yönlendirecek. Grubun canlı setleri sadece mutlak olarak hazırlanmış materyallerin ve yapısal konseptlerin ürünü olmaktan ziyade müzisyenler arasındaki etkileşim olarak da karşımıza çıkıyor, müzik o anda şekilleniyor.

Tür: Canlı Minimal Techno
Gitar - Laurenz Karsten
BasTim Sarhan – Bateri - Phillip Oertel

OKCOMPOSER
Ankara'lı müzisyen Yıldırım Yavuz nam-ı diğer Okcomposer; bilgisayar ya da herhangi bir software kullanmayarak sadece canlı çalıp, canlı kayıtlar yaparak; hızla gelişmekte olan elektronik müziğe kendi yorumunu katıp şarkılarını farklı ve organik bir şekilde icra ediyor. Genelde ufak ve kompakt synthesizerları tercih eden Okcomposer aynı zamanda sahnede kendi ürettiği ya da topladığı Open Source (açık kaynak) synthesizerlar ve çeşitli enstrümanlar kullanarak müziğini alışık olmadığımız bir şekilde icra ediyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT