Korhan Futacı ve Kara Orkestra

Tarihler: 21 Ekim 2009 Çarşamba ~ 21 Ekim 2009 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Roxy

Ücret: 15 TL (1 bira dahil)

Adres: Sıraselviler Cad. Aslanyatağı Sok. No: 1-3 Taksim Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 12 83

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 21, 2009 ~ Eki 21, 2009
21 Ekim 2009 Roxy Live ALTERNATIVE: KORHAN FUTACI VE KARA ORKESTRA

Korhan Futacı ve Kara Orkestra daha önceleri Dandadadan, Tamburada ve Konstrukt gibi projelerle karşımıza çıkan Korhan Futacı’nın son icadı. Bu icadını hayata geçirmek konusunda ona yardım ve yataklık eden suç ortakları ise Özün Usta ( Vurmalı sazlar, vibrafon ve bilimum akustik efektler), Ediz Hafızoğlu (Davullar ve ziller), Gökhan Şahinkaya (Bas gitar), Selim Saraçoğlu (Gitar), Barlas Tan Özemek (Gitar) ve Görkem Karabudak (tuşlu çalgılar). Geri kalan herşeyin (saksafon ve vokal) sorumlusu da Korhan Futacı.

Korhan Futacı ve Kara Orkestra dinleyicilerinin müptelası olduğu sert, enerjik, bol testesteronlu romantizmi, orkestra üyelerinin bu projeyle uğraştıkları süre boyunca karanlıkta mı beslendiler süphesini uyandıracak kadar acımasız bir tınıya sahip.

21 Ekim’de Roxy’de sahne alacak grubun konserine gelecek dinleyicileri her mevziden mitralyözlerle ateş etmeye hazır bir orkestra bekliyor. Sözlerde de bu durumdan kaçış yok. Fakat Kara Orkestra’nın bu kurşunlarının zihninizde ve bedeninizde açacağı deliklerden başka dünyalara geçmek mümkün.

Saat: 21:30 Giriş: 15 TL (1 bira dahil)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT