Kozzy ile Duman

Tarihler: 17 Eylül 2010 Cuma ~ 17 Eylül 2010 Cuma - Saat: 22:30

Yer: True Blue

Ücret: Normal: 45,00 TL Sahne Önü: 67,00 TL VIP Stand: 420,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve True Blue

Adres: Fenerbahçe Mah. Fener Kalamış Cad. No:90 Fenerbahçe Koyu, Kadıköy İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0216 355 77 91

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 17, 2010 ~ Eyl 17, 2010

Doksanlı yılların başlarında müzik yaşantilarına başlayan grup elemanlarından Kaan Tangöze (Vokal) ögrenim görmek amacı ile gittiği Seattle`da müzik yaşamına devam etti ve oradayken Türkiye`de çıkarmak istediği albüm için parçalarını hazırladı. Türkiye`de bulunan grubu Mad Madame ile Seattle ve Los Angeles`da yayınlanan toplama albümlerde yer aldı. Türkiye`ye döndüğünde Blue Blues Band ile beraber çalışan Batuhan Mutlugil`i (Gitar) ve Ari Barokas (Bas Gitar) ile beraber çaldıkları Mad Madame grubuna dahil ederek DUMAN isminde şimdiki gruplarını kurdular.

Vokal ve gitarda Kaan Tangöze, gitar ve geri vokalde Batuhan Mutlugil, bas gitar ve geri vokalde ise Ari Barokas`tan oluşan Duman, ilk albümleri "Eski Köprünün Altında" ile yakaladıkları büyük başarının ardından Türk rock müziğinin en önemli gruplarından biri oldu.

Modern rock soundu ile Türk melodilerini mükemmel bir şekilde birleştirerek kendi soundunu yaratan grup ilk defa Anadolu Yakası`nda Fenerbahçe True Blue’da.

Etkinlikte 18 yaş sınırı yoktur. Kapı Açılış: 20.00 / Konser saati: 22.30`dur. İndirimli dönem bilet fiyatlarıdır. Organizasyon şirketi bilet fiyatlarını yükseltme hakkını saklı tutar. Etkinlik her türlü hava koşulunda gerçekleşecektir. Bilet iadesi yapılmamaktadır. Etkinlik alanına hiçbir şekilde yiyecek/içecekle giriş yapılamaz. Etkinlik alanina giriş yapildiktan sonra çıkış yapılamamaktadır.
VIP STAND: 6 kişiliktir. (1 şişe Absolut Vodka, soft drink, çerez, servis)

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT