Kremlin Oda Orkestrası

Tarihler: 21 Mayıs 2012 Pazartesi ~ 21 Mayıs 2012 Pazartesi - Saat: 20:00

Yer: Cemal Reşit Rey Konser Salonu CRR

Ücret: 1. Kategori - 45.00 TL, 2. Kategori - 34.00 TL, 3. Kategori - 23.00 TL, 4. Kategori - 17.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, CRR Gişe

Adres: Darülbedayi Cad. Harbiye İstanbul Şişli İstanbul

Telefon: 0212 232 98 30

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 21, 2012 ~ May 21, 2012

Rusya’nın en iyi yaylı çalgı topluluklarından biri olarak kabul edilen Kremlin Oda Orkestrası, dünyanın en iyi orkestralarından biri olarak kabul ediliyor. Nispeten genç sayılan orkestra üyelerini bir araya getiren Misha Rachlevsky, dünyanın pekçok yerindeki seyircileri, bu kusursuz müzik ile şaşkına çeviriyor. 1991’de Misha Rachlevsky tarafından kurulan orkestra, Rusya’nın ulusal ve uluslar arası alanda sayılan bir topluluğu haline gelmiştir. Gerek etkileyici konserleri gerekse çok beğenilen albümleri ile Kremlin Oda Orkestrası, sıcaklığı ve yüksek enerjisiyle birlikte; dinleyicilere son nota çalındıktan sonra dahi kıpırdamak istemeyecekleri, bağımlılık yaratan performanslar sunmaktadır…

Moskova’da konserler veren ve festivallerde yer alan Kremlin Oda Orkestrası, düzenli olarak Kuzey ve Güney Amerika’da, Avrupa’da ve Asya’da turnelere çıkmaktadır. On yedi yıllık mükemmelliği beraberinde taşıyan, kurucu şehri Moskova’da bir dinleyici kitlesi olan, otuzdan fazla albüm ile birçok ödül kazanan, Kremlin Oda Orkestrası; yoğun konser, festival, kayıt ve turnelerini büyük bir heyecanla sürdürmektedir.

Misha Rachlevsky

Moskova’da doğan müzisyenin keman çalışmaları beş yaşında başladı ve yaylı çalgılar eğitimi, başarıyla Rus yaylı çalgı eğitim sisteminin çatısı altında devam etti. 1973’de Sovyetler Birliği’nden ayrılmasının ardından üç kıtada farklı ülkelerde yaşadı ve 1976’da oda müziği alanında faaliyetlerde bulunduğu Amerika Birleşik Devletleri’ne yerleşti. Rachlevsky, Yeni Amerika Oda Orkestrası’nı (NACO) 1984’de kurdu ve orkestranın dört yılda dokuz Avrupa turnesini tamamlamasını sağlayarak uluslar arası bir üne kavuşmasına aracı oldu. 1989’da Rachlevsky, İspanya’nın Granada şehrinden gelen bir teklifi kabul etti. İki yıllık bu projede NACO, bir süreliğine Granada’nın yerleşik orkestrası oldu ve aynı sırada Rachlevsky, Granada’nın kendi oda orkestrasını kurdu ve yönetti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT