Küçük Melodinin Öyküsü

Tarihler: 29 Kasım 2015 Pazar ~ 29 Kasım 2015 Pazar 29 Kasım 2015 12:00

Yer: Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi

Ücret: 1. Kategori - 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Osmaniye Mahallesi. İncirli Yolu Sokak. No: 27 / 31 Bakırköy İstanbul

Telefon: 0212 572 2070

Web: http://www.leylagenceropera.com/

E Posta: info@leylagenceropera.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2015 ~ Kas 29, 2015
Piyanist ve kompozitör Tuluğ Tırpan, "Küçük Melodinin Öyküsü" ile 29 Kasım'da Leyla Gencer Opera ve Sanat Merkezi'nde sahne alıyor.

"Müzik formasyonun çocuklara erken yaşlarda verilmesini çok önemsiyorum. O kadar açık ve almaya hazırlar ki, onlar için adeta bir oyun atmosferinde geçen bu çalışmada öğrendikleri hafızalarına kazınıyor. Büyüdükleri zaman illa da müzisyen olmaları şart değil; müziğe değer veren, rafine müzik zevki ve kulaklara sahip bireyler yetiştirmek de toplumsal gelişimimiz açısından büyük önem taşıyor." – Sabri Tuluğ Tırpan

Piyanist ve kompozitör Tuluğ Tırpan'ın ilköğretim çağındaki çocuklara müziği sevdirmek için tasarlamış olduğu gösteride sanatçı, yarattığı karakterler ve onların hikayeleri eşliğinde çocuklara nota, melodi, ritim gibi temel müzik kavramları eğlendirerek öğretirken, melodilerin peşinde onları minik bir dünya turuna çıkartıyor, enstrümanları tanıtıyor, çocuklarla birlikte çalıyor, beste yapıyor ve onlara tavsiyelerde bulunuyor.

Viyana Konservatuvarı ve Viyana Müzik Akademisi mezunu klasik ve caz müzik piyanisti, besteci Sabri Tuluğ Tırpan'ın seslendirilmiş senfonileri, oratoryosu, konçertosu, oda orkestrası eserleri var ama klasik müzik Tırpan'ın kendini müzikle ifade ediş biçiminin sadece bir kısmı... Avusturya'da sergilenmiş müzikalleri, Türkiye'de yaptığı film ve tiyatro müzikleri ile yayınlanmış 3 tane caz albümü var.

- Etkinliklere profesyonel kayıt cihazı alınmamaktadır.- İndirimli kategoriden 65 yaş üstü, öğrenci, engelli ve Bakkart (Bakırköy Kart) sahipleri faydalanabilir.- İndirimli kategoriden bilet alan seyircilerin etkinlik girişinde kimlik ve ilgili belgeyi ibraz etmesi zorunludur.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT