Küçükay Gitar Üçlüsü

Tarihler: 22 Mayıs 2012 Salı ~ 22 Mayıs 2012 Salı - Saat: 20:00

Yer: Akbank Sanat

Ücret: Tam 23.00 TL Öğrenci 13.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Akbank Sanat

Adres: İstiklal Cad. No: 8 34435 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 252 35 00-01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 22, 2012 ~ May 22, 2012

2011 yılında kurulan ve Bekir Küçükay ile öğrencileri Fatih Akbulut ve Erkin Çavuş'tan oluşan grup, üç gitar için yazılan eserleri kendilerine özgüyorumlarıyla seslendirmeyi amaçlamaktadır.

Bekir Küçükay,1987 yılında, tüm dünyada 100. doğum yılı kutlayan, ünlü Brezilyalı besteci H. Villa-Lobos'un anısına verdiği konserler ve yaptığı kaset çalışmasıyla, Brezilya Hükümeti tarafından, dünyada yüz sanatçıya verilen madalyalardan biri ile ödüllendirildi. 2000 yılında İngiltere'de Charlton Kings ve 2001 yılında, Fransa'da Vendome gitar festivallerinde kendi eserlerini seslendirdi. Birçok radyo ve televizyon programlarına katıldı. Solo konserlerinin yanı sıra, Türkiye’nin en önemli orkestraları eşliğinde çeşitli gitar konçertoları seslendirdi. Küçükay, 1988 yılından beri İstanbul Devlet konservatuarı'nda öğretim görevlisidir.

Fatih Akbulut, 1994 yılında İ.Ü. Devlet Konservatuarı’ndan pekiyi derece ile mezun oldu. Aynı yıl İ.Ü. Sosyal Bilimler Enstitüsü Müzik Bölümünde Yüksek Lisans tezini tamamladı. 2003 yılında Bekir Küçükay danışmanlığında” Temel Armoni Kurallarının Gitara Uyarlanmasında Challan Armoni yaklaşımları üzerine bir yöntem Araştırması” başlığı altındaki Sanatta Yeterlik tezini tamamladı. Birçok konserlerde ve festivallerde yer aldı. Eğitimi süresince Wolfgang Landle, Alan Thomas gibi isimlerle masterclass çalışmaları yapmış; ayrıca İngiltere`de Carlos Bonell’in performans kurslarına katılmıştır. Fatih Akbulut, halen İ.Ü. Devlet Konservatuarı Piyano Anasanat Dalı, Gitar Sanat Dalı Yarı Zamanlı, Lise ve Lisans devrelerinde Bekir Küçükay’ın asistanı olarak Öğretim Görevliliğini sürdürmektedir.

Erkin Çavuş, 1977’de, Bulgaristan’da doğdu. İ.Ü.Devlet Konservatuvarı'nda Bekir Küçükay ile 9 sene çalışarak lisansını aldı. Eğitimine Weimar'da devam etti ve yüksek lisansını Dresden'de tamamladı.Duo Kalkan projesiyle Almanya'da çok sayıda konser verdi ve Planet Kalkan isimli CD kaydını yaptı.

Program: Scarlatti, Bellinati, Albeniz, Barrios, de Falla, Horn

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT