Kultur Shock

Tarihler: 05 Mart 2015 Perşembe ~ 05 Mart 2015 Perşembe 21:00

Yer: Nublu İstanbul

Ücret: 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Bankalar Cad. Voyvoda Sok. 2/1 Karaköy Meydanı Karaköy İstanbul

Telefon: 0212 249 77 12

Web: http://http://www.nubluistanbul.net

E Posta: info@nublu.net

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 5, 2015 ~ Mar 5, 2015

Kultur Shock, %100 Music konserleri kapsamında 5 Mart'ta Nublu Istanbul'da sahne alıyor.

Balkan müziği veya Çingene punk'ı olarak nitelendirilen müzik akımının günümüzdeki en önemli iki temsilcisinden biri olarak kabul edilen Kultur Shock, yeni albümlerini takiben "IX" turnesinde %100 Music konserlerinin mart ayı konuğu olarak bir kez daha İstanbul ve Ankara'ya geliyor.

Bir grup düşünün ki hepsi birer dünya vatandaşı olan üyeleri ile birlikte Seattle'dan yola çıksın. Vokalistleri Gino, Amerikan müzik camiasına Joan Baez tarafından takdim edilsin. Stüdyo albümlerinde Nirvana'nın prodüktörü Jack Endino yer alsın. Gogol Bordello ile birlikte Balkan müziğinin günümüzdeki en önemli iki temsilcisinden biri sayılsın. Sahne performansları ve eşine ender rastlanır enerjileri ile New York Times başta olmak üzere önde gelen yayın organları tarafından en iyi canlı performans gruplarından biri olarak sıklıkla not edilsin. Dünyanın dört bir yanını onlarca defa turlasın ve efsanevi Dead Kennedys vokalisti Jello Biafra tarafından "Punk Rock'ın olması gereken hali" tanımıyla işaret edilsin.

Bu grup Kultur Shock... Keza tanık olacağınız sahne performansının ertesi günü bütün gece dans etmekten bitap düşmüş, şarkıları hep bir ağızdan söylemekten sesiniz kısılmış, dakikalar boyunca bir an bile yavaşlamayan konser sonrası hala bir önceki geceyi düşünürken siz de bunu zihninizde haykırıyor olacaksınız. Biz de öncesinde, Kultur Shock için yaratılabilecek en uygun ortamı oluşturmanın sözü size verilip, gerçek bir %100 canlı müzik performansına tanık olmak için sizinle beraber heyecanla geri sayılacak.

Grubun vokalisti Gino Yevdjevich'in sahnenin dört bir yanını dolduran enerjisi ve eşsiz sesi, Paris Hurley'in, ismini aldığı gece masallarını süsleyen şehri kıskandıran keman soloları, Guy Davis'in Amerika'yı arşınlayan arsız bas bukleleri, kimi zaman akordiyonu, kimi zaman saksafonu eline alan Amy Denio'nun üzerine gelen spot ışıklarına narin bir selam çakan tınıları bu performansın sadece ipuçları...

Tamamına %100 Music konserleri kapsamında 5 Mart akşamı İstanbul Nublu ve 6 Mart akşamı Ankara Eski Yeni sahnelerinde Vera Müzik organizasyonuyla tanık olacaksınız.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Kapı açılış: 20:00
- Konser: 21:00
- Belirtilen bilet fiyatları 20 Şubat 2015 tarihine kadar geçerli indirimli dönem bilet fiyatlarıdır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT