Kura

Tarihler: 10 Eylül 2016 Cumartesi ~ 10 Eylül 2016 Cumartesi 10 Eylül 2016 23:30

Yer: Madeo Beach

Ücret: - 88.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 10, 2016 ~ Eyl 10, 2016
2005 yılında adım attığı elektronik müzik dünyasında gerçekleştirdiği hızlı ve etkili girişle kısa sürede dünyaca ünlü isimler arasına yerleşmeyi başaran Portekizli DJ Kura, 10 Eylül’de Çeşme’nin en gözde mekanlarından Madeo Beach Club’ta!

2015 ve 2016 yılının en hızlı çıkış yapan DJ’leri arasında gösterilen Kura, liste başı parçaları; Hardwell, Tony Junior, Sidney Samson gibi dev isimlerle gerçekleştirdiği ortak çalışmaları ve dünyaca ünlü festivallerde ortaya koyduğu başarılı performanslarının ardından Çeşme’de binlerce elektronik müziksever ile buluşmaya hazırlanıyor.

2015 ve 2016 yıllarında One Colony organizasyonu ile gerçekleşen Top 100 DJs World Tour İstanbul ve Life in Color Kingdom İzmir etkinliklerinde gösterdiği unutulmaz performansları sayesinde Türkiye’de büyük beğeni toplayan Kura, bu kez Çeşme’de, Madeo Beach Club’ta hayranları ile buluşacak!

Çeşme’nin en beğenilen beach club’larından biri olan Madeo Beach Club’ta 10 Eylül Cumartesi günü gerçekleşecek bu dev etkinliği kaçırmayın!

Lütfen dikkat!Bu etkinlik Özel Kurallara tabidir. - 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Kura Sahne : 01.30 - Etkinlik günü kapıda bilet fiyatı yükselecektir.- Organizatör bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkına sahiptir.- Tüm biletlerde ekstra güvenlik önlemi vardır. Biletix harici mecralardan alınan biletlerin sorumluluğu tamamen katılımcıya aittir. Etkinlik giriş kapılarında tüm biletler sistem tarafından elektronik ortamda kontrol edilecektir.- Organizasyon şirketi, öngörülmeyen ve kaçınılmaz nedenlerden ötürü programda her türlü değişiklik yapma hakkını saklı tutar.- Etkinlik kapsamında uygun görülmeyen kişiler bilet iadesi yapılarak etkinlik alanına kabul edilmeyecektir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT