Kurban

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 21:00

Yer: İstanbul Live

Ücret: 23,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, İstanbul Live

Adres: Atıf Yılmaz Cad. (Ağa Cami Sokağı) No: 17 Kat: 3 Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 249 90 20

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

Kurban yeniden İstanbul Live sahnesinde…

Türkiye’de oyu her zaman biraz daha sert müzikten yana olan Kurban, “SAHİP”te de bu tavrını bir adım daha ileri götürüyor. 11 Şarkılık albümde yer alan şarkılar sırası ile “Hakim”, “İfrit”, “Güneş”, “Soykıran”, “Sahip”, “Yobaz-Bre Cahil”, “Son Emir”, “Das Motiv”, “Mesih” ve “Misafir”. Bonus olarak da “Ateş var mı?”… Kayıtları yaklaşık 7 ay süren SAHİP, gitar rifleri üzerine yoğrulmuş ve oluşturulmuş. Albümün “şarkı sözü departmanı” da, bu soundu destekler yönde. Maslak Deney Evi stüdyolarında başlayan ve Deniz Yılmaz’ın ev stüdyosunda mikslenen albüm, bir mastering efsanesi olan George Marino (Sterling Sound) tarafından son haline getirildi.

Grup ilk albümleri “Kurban” ile müzik sektörüne hızlı bir giriş yaptılar. “Yalan” şarkısına çekilen kliple rock müziğin ilk popüler gruplarından biri oldular. Aynı yıl Metallica’nın İstanbul konserinde alt grup olarak başarılı bir konser verdiler. 2004 yılında “Sert” ve 2005 yılında “İnsanlar” albümlerini yayınladılar. Bu iki albüm ve konserlerindeki büyük enerji ile çok geniş bir hayran kitlesine ulaştılar.

2005 yılında Rockistanbul festivalinde Megadeth’in alt grubu olarak çıktıkları konser sonrasında dağılma kararı aldılar ve 31 Aralık 2006’ya kadar birleşmeleri için birçok kampanya düzenlendi. Bu tarihte tekrar bir araya geldiklerini açıkladılar ve Deniz Yılmaz’ın askere gitmesine kadar çok başarılı konserler verdiler. 2008 Mayıs ayında askerlik sonrası tekrar bir araya gelen KURBAN, Mart 2010’da, tüm dünyanın gidişini sert ve vurucu bir dille anlatan “SAHİP” adlı albüm ile raflarda yer aldı. İlk konseriyle izleyenlere süper bir gece yaşatan Kurban ikinci konserini yine İstanbul Live’da 11 Aralık gecesi verecek…

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT