Kurnaz

Tarihler: 03 Mayıs 2010 Pazartesi ~ 03 Mayıs 2010 Pazartesi - Saat: 22:30

Yer: Beyoğlu Hayal Kahvesi

Ücret: 23,50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Beyoğlu Hayal Kahvesi

Adres: Büyük Parmakkapı Sok. Afrika Han No:A-B Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 25 58

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2010 ~ May 3, 2010

KURNAZ, İLK STÜDYO ALBÜMÜ ‘ZAMANSIZ’ ile 3 MAYIS’DA HAYAL KAHVESİNDE…

Uzun yıllardır konser, üniversite şenlikleri, bar ve etkinliklerde boy gösteren Kurnaz ilk stüdyo albümü “Zamansız” ile hayranlarının karşısına çıkıyor.

1996 yılından bu yana Yağmur Band olarak İstanbul’daki pek çok popüler mekânda sahne alan grup, kendi hayran kitlelerini yaratarak 2008 yılı başlarında Kurnaz ismini aldı ve ilk stüdyo albüm çalışmalarına başladı. Kasım 2009’da kayıtları tamamlanan albümde, grubun kendi bestelerinden oluşan 12 parça bulunuyor.

Mart ayı içerisinde müzik marketlerde yerini alan albümün çıkış ve ilk klip parçası olarak “Muhtaç Etme” seçildi. Uzun aradan sonra ilk albümleriyle hayranlarının karşına çıkacak grup, 3 Mayıs’ta Hayal Kahvesi’nde yapılacak lansman konseri tüm albüm parçalarını canlı olarak söyleyecek.

Altyapısı uzun yıllara dayanan Kurnaz; vokalde Gökçe Kuran, elektro gitarlarda Doğanay Özdöl, bas gitarda Taner Tınaz, davulda Özdemir Özkum’dan oluşuyor. Albümün prodüktörlüğünü ise başta Ozan Altun olmak üzere, grup üyelerinden Gökçe Kuran ve Taner Tınaz üstleniyor.
www.hayalkahvesibeyoglu.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT