Kurtalan Ekspres ve Hayko Cepkin

Tarihler: 02 Haziran 2012 Cumartesi ~ 02 Haziran 2012 Cumartesi - Saat: 21:30

Yer: The Mekan

Ücret: - 25.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com, The mekan Gişe

Adres: Atıf Yılmaz Cad. Küçük Bayram Sok. No:1 Kat: 2 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 11 41

Paylaş:

1 Yorum:

istanbul.net.tr Haz 2, 2012 ~ Haz 2, 2012

Barış Manço'nun 1972 yılında kurduğu ve vefatına kadar birlikte çalıştığı grubudur. Grup ismini; Haydarpaşa - Kurtalan hattında çalışan Kurtalan Ekspresi'nden almıştır.Kurtalan Ekspres 1972'den bu yana aralarında Engin Yörükoğlu,Özkan Uğur,Fuat Güner,Garo Mafyan gibi çeşitli müzidyenlerle çalışmıştır. Başlangıçta Murat Ses, Ahmet Güvenç, Celal Güven, Ömür Gidel ile başlayan grup 1978'den itibaren Bahadır Akkuzu'nun katılımıyla devam etti. Yıllarca Barış Manço'nun orkestralığını yürütmüş olan bu grup, Barış Manço'nun vefatından sonra Cem Karaca'yla çalışmaya başlamıştır.

Kurtalan Ekspres, sahnelerde olduğu kadar, Manço'nun sunduğu TV programlarında da yer aldı.Barış Manço’lu dönemde çıkan kaset yapma fikri Barış Manço'nun vefatı nedeniyle ertelendi. En sonunda 2003 yılında "3552" adıyla kasetlerini piyasaya sürdüler.

Kurtalan Ekspres 2012 yılında Özlem Tekin,Teoman,Bülent Ortaçgil,Feridun Düzağaç,Emre Aydın,Fuat Güner,Nev,Ogün Şanlısoy,Hayko Cepkin,Gür Akad ile birlikte “Göğe Selam” albümünü yayımladı.Kurtalan Ekspres ''Göğe Selam'' albümü piyasaya çıkalı yaklaşık 4 ay olmuş ve D&R tarafından son on yılın en iyi çıkış yapan albümü olarak belirlenmiştir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Rahmetli Barış Manço'yu tekrar hatırlayacağımız bu önemli konsere katılmak gerekiyor. Göğe Selam albümü ise kesinlikle alınmalı ve dinlenmeli.
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT