Kylie İle Afrodit Gecesi

Tarihler: 24 Eylül 2010 Cuma ~ 24 Eylül 2010 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Kuruçeşme 8th Hill

Nereden Alınır: Kuruçeşme 8th Hill

Adres: Muallim Naci Cad. No:77 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 259 36 71

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2010 ~ Eyl 24, 2010

Kylie İle Afrodit Gecesi

Kylie Minogue’un, hem Amerika listelerinde kariyerinin en iyi satış başarısıyla listelere giren, hem ilk haftasında İngiltere’de de satış bir numarası olan yepyeni albümü “Aphrodite” için Psikolog Dj Cenk Erdem ve EMI Müzik Türkiye işbirliği ile 24 Eylül Cuma gecesi, Kuruçeşme 8th Hill’de, Boğaz’da bir parti düzenleniyor.

“ Aphrodite”, Kylie Minogue’un İngiltere listelerinde satışta bir numara olan 5. albümü. Popun prensesi Kylie yeni albümündeki prodüktörü Madonna’dan bildiğimiz Stuart Price ile imajını değiştiriyor. Afrodit imajını Banu Alkan’dan çalan Kylie için düzenlenen partiye “Afrodit Gecesi” adı veriliyor ve Kylie ile birlikte parti boyunca müzik dünyasının en güzel kadınlarının şarkıları çalınacak.

Cenk Erdem daha önce de EMI Müzik Türkiye işbirliği ile Kylie’nin “Boombox” ve “X” albümlerinin resmi tanıtım gecelerini düzenlemişti. Afrodit Gecesi, 24 Eylül Cuma akşamı saat 23.00’te başlıyor olacak.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT