Label Night 03 Moshi Moshi: James Yuill (Live) Disclosure (DJ Set)

Tarihler: 11 Aralık 2010 Cumartesi ~ 11 Aralık 2010 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Babylon

Ücret: Ayakta: 28,00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Balans

Adres: Şehbender Sok. No:3 Tünel, Asmalımescit Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 292 73 68

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 11, 2010 ~ Ara 11, 2010

Babylon’da büyük ilgi gören “Label Night” gecelerinin üçüncüsünde İngiliz bağımsız indie/elektro plak şirketi Moshi Moshi mercek altına alınıyor. Renkli ve çeşitlilik gösteren tarzlarıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan ve bünyesinde The Rakes, Bloc Party, Hot Chip, Friendly Fires, Florence and The Machine ve Architecture in Helsinki gibi alternatif müziğin önemli gruplarını barındıran Moshi Moshi Records tam 12 senelik bir müzik oluşumu. İsmini Japoncada “merhaba” demek olan “Moshi Moshi” cümlesinden alan plak şirketinin her ay Londra-Hoxton’da düzenledikleri Moshi Moshi partileri de oldukça popüler.

Babylon’da 11 Aralık Cumartesi gerçekleşecek Moshi Moshi’ye ayrılmış bu özel gecede İngiliz folktronika ve elektro müzisyeni James Yuill sahne alacak. 2008’de çıkış albümü “Turning Down Water For Air”’i yayınlayan Yuill, müzik çevrelerince “tek kişilik ordu şeklinde” tanımlanıyor. Aynı zamanda “Hunger/Thirst” takma ismiyle de bir çok indie sanatçı için remix çalışmaları yapan Yuill’in listesinde Tilly and The Wall ve Au Revoir Simone gibi isimler de var. Yuill’in elektro soslu indie canlı performansından sonra sahneyi genç 2 abi kardeşten oluşan Disclosure DJ setleriyle devralacak. Londralı Guy ve Howard Lawrence kardeşler garage, dubstep ve jazz gibi farklı müzik türlerini karıştırdıkları dinamik setleriyle Moshi Moshi’nin çılgın çizgisine uygun bir performans gösterecekler.

23.30 James Yuill (Live)
00.45 Disclosure (Dj Set)
http://www.moshimoshimusic.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT