Ladies-Gentlemen 4. İstanbul Koro Günleri

Tarihler: 17 Kasım 2011 Perşembe ~ 17 Kasım 2011 Perşembe - Saat: 19:00

Yer: İTÜ Maçka Kampüsü, Mustafa Kemal Amfisi

Adres: İTÜ Maçka Kampüsü İstanbul Beşiktaş İstanbul

Telefon: 0533 245 73 26

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 17, 2011 ~ Kas 17, 2011

Sezen Aksu, Alessandro Safina, Sertab Erener, Ferhat Göçer gibi ünlü sanatçılarla defalarca aynı sahneyi paylaşan Ladies & Gentlemen İstanbul, kendi repertuarı ile 4. İstanbul Koro Günleri’nde... Bu yıl festivalin açılış konserinde sahne alacak ve 17 - 18 Kasım tarihlerinde konser verecek grup, ortak noktası müzik olan farklı meslek sahiplerinden oluşuyor. Grup festivalde, Eric Clapton’dan Zülfü Livaneli’ye pek çok önemli müzisyenin eserlerini koral düzenlemeleriyle seslendirecek.

Müzikal bestecisi, aranjör ve opera sanatçısı Çelik Kasapoğlu’nun müzik direktörlüğünü yürüttüğü Ladies & Gentlemen İstanbul, 4. Uluslararası İstanbul Koro Günleri kapsamında, 17 ve 18 Kasım tarihlerinde farklı mekanlarda vereceği konserlerde izleyicilerine yeni repertuarını sunacak.

2005 yılında Çelik Kasapoğlu tarafından kurulan ve müzikal tiyatroya gönül veren farklı mesleklere sahip yaklaşık 50 kişiden oluşan Ladies & Gentlemen İstanbul, Broadway ve Londra (Westend) müzikallerinden örneklerin yanı sıra repertuarında, film müzikleri, caz ile popüler müzik türlerine de yer veriyor.

Clapton’dan Livaneli’ye Zengin Bir Repertuar...

Festivalin açılışını yapacak olan grup repertuarında, Cabaret (John Kander - Arr: Kirby Shaw), Chess-Medley (Benny Andersson - Björn Ulvaeus Arr : Mark Brymer), ABBA-Medley (Benny Andersson - Björn Ulvaeus - Arr: Çelik Kasapoğlu), Tears in heaven (E.Clapton – Arr : Roger Emerson), Prayer in the night (Amici Forever - G.F.Haendel – Arr: James Shearman), Ey özgürlük (Z.Livaneli - Koro Ar. : Çelik Kasapoğlu), Beyoğlu & Nihavend Longa (Koro Ar. Çelik Kasapoğlu) ve Zero to Hero müzikalinden Hercules (Alen Menken) parçalarına yer verecek.

Festivalin ilk yılından bu yana, her sene sahne alan Ladies & Gentlemen İstanbul bu yıl iki konser verecek.

Västgöta Nations Manskör Korgossarna Korosu İsveç

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT