Lady Jane - Barış K.

Tarihler: 26 Aralık 2008 Cuma ~ 26 Aralık 2008 Cuma - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: Tam: 28,00 YTL - Öğrenci: 18,00 YTL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo Gişe

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2008 ~ Ara 26, 2008
indigo presents S.O.A.P SANAYİ
LADY JANE
BARIŞ K.

İndigo ve S.O.A.P işbirliğiyle düzenlenen S.O.A.P Sanayi 2010 partilerinin ikincisinin konuğu olarak Lady Jane, 26 Aralık Cuma gecesi Indigo’da.
90’lı yılların ortalarında dj’lik kariyerine house müzik çalarak başlayan Lady Jane, house müziğin cidden house olduğunu idda ettiği yıllarda global bir etki yaratmayı başardı. Yeni bir girişim olan ve zamanında etkileyici bir hava yaratan müziği ile ismini duyurdu. Detroid ve Chicago da gösterdiği performansların yanına Avrupada gerçekleştirdiği performansları da ekledi.

Stacey Pullen, Derrick May ve Kenny Hawks ile beraber çalan, 95 yılında house müzik ile arası açılan Lady Jane bunu gençleşen kitleye bağladı. Tam da bu zamanda Detroit teknosunun cazibesine kapıldı ve tekno, elektro ve acid soundu ile klüplerde performans göstermeye başladı. Çok trend ve popüler olan kişiliği ve müziği ile elektronik müzik dinleyicilerini kendisine bağlamayı başardı.

Müziğini 2Many DJ’s, Tiga ve Ladytron gibi elektro devler ile aynı sahneye taşıyan Lady Jane değişimlerini ve tutkulu müziğini 26 Aralık gecesi Indigo sahnesine taşıyor. Barış K. da gecenin ev sahipliğini yapmak üzere sahnedeki yerini alıyor.
Kapı açılış: 23.00
www.livingindigo.com info@livingindigo.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT