Lake People (Live)

Tarihler: 29 Kasım 2017 Çarşamba ~ 29 Kasım 2017 Çarşamba 02 Aralık 2017 21:00

Yer: Garaj

Ücret: 1 Alana 1 Bedava - 49.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Kaymakam Reşat Bey Sok. No:11/A Galatasaray Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Faks: 0212 244 22 90

Web: http://www.garajistanbul.org/

E Posta: info@garajistanbul.org

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2017 ~ Kas 29, 2017
Lake People’ın benzerini zor bulacağınız sade ama bir o kadar da kompleks canlı performansı 2 Aralık'ta Garaj’da...

"Bir ölçü enfes Boiler Room performansı, iki ölçü Guy Gerber’ın kol kanat germesi, dört ölçü Permanent Vacation ve Ghostly International sihirli dokunuşu, ölçüsü kestirilemeyen Dixon ile Chymera’nın ara pasları ve karşınızda Lake People’ın benzerini zor bulacağınız sade ama bir o kadar da kompleks canlı performansı…

2 Aralık gecesi Garaj’da kış güneşi doğuyor dersek kimse kızmaz herhalde…

- Leipzig’in en güzel yanı Berlin’e dönüşüdür.

Leipzig paralel evrende bir kardeş şehir bulmak zorunda kalsa kendisini Ankara’ya enteresan şekilde yakın hissedip, denizi olmasa da gölü olan şehirdaşını kardeş şehir olarak seçebilirdi. Martin Enke’nin müzikal evrenine başlangıç vuruşunu yapan Leipzig, kuvvetli ihtimal sanatçının Point in Time, Escape Velocity ve Night Drive şarkılarına açık çek veren unsurlardandı. Electronica ile techno’nun mükemmel evriminin başyapıtlarından sayılan bu üç şarkıyla Berlin’e doğru zamanda, doğru kaçış hızıyla birlikte gecenin sonsuz karanlığında gerçekleştirebileceği en doğru yolculuğu gerçekleştirdi Lake People… Devamı? Devamını herkes biliyor.

- Birlikten kuvvet doğar

“Ne yiyorsan osundur” cümlesine paralel olarak elektronik müzik sınırları dahilinde rahatlıkla “Kimle çalıyorsan osundur” diyebiliriz. Lake People’ın ihtişamlı sahne geçmişine baktığımızda karşımıza Axel Boman, Kiasmos, Extrawelt, Benoit & Sergio, Eats Everything, The Martinez Brothers, Ben Klock, Mind Against ve Robert Hood gibi efsanevi isimlerle dolu bir “Aynı sahneyi paylaştılar” listesi çıkıyor. Daha ne olsun?

Soğuk ve çetrefilli değil, Garaj’da göğsünüzde hissedeceğiniz ayarsız kalitedeki müzik ve özlenen “Abi Berlin ya” sound’unun müsekkin etkisiyle geçecek kış mevsimine Lake People’la güzel bir hoş geldin deme hakkınız bulunuyor. Hayır demek olmaz.""

*Biletinizin barkodunu KonserV aplikasyonu ile okutup puan kazanmayı unutmayın.

- 1 alana 1 bedava kampanyası; etkinlik günü saat 19:00'a kadar biletix.com, saat 21:00'a kadar Garaj gişelerinde geçerlidir.- Etkinlik düzeni ayaktadır.- Etkinlikte 18 yaş sınır vardır.- Garaj uygun görmediği kişileri bilet fiyatını iade ederek mekana almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT