Latin Uncut Vol.3

Tarihler: 08 Nisan 2011 Cuma ~ 08 Nisan 2011 Cuma - Saat: 21:00

Yer: Romeo & Juliet

Ücret: Tam: 30 TL, Öğrenci: 25 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00 Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Romeo & Juliet

Adres: Refik Saydam Cad. Evliya Çelebi Mah. No: 15 - A / 17- A Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 243 85 80

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Nis 8, 2011 ~ Nis 8, 2011

Dünya çapında ün kazanmış Latin yıldızlarını İstanbullu dans severlerle buluşturan Latin Uncut Vol. Partileri 3.sü ile devam ediyor.

Geçtiğimiz aylarda gerçekleşen ve yurt dışından gelen dansçılarıyla ses getiren Latin Uncut Vol.1 ve 2 partilerinin ardından, Latin Uncut Vol.3 yine dansa doyacağınız bir gece vaat ediyor. Latin dünyasının yıldızlarını İstanbul’a getiren Mundo Latino, partinin 3.sü için ünlü kareograf Eric Lalta,ünlü dansçı Ania Chagowska ile Kolombiyalı Dj. El Chino’yu misafir ediyor.

Eric Lalta Latin Dans Dünyasının, tartışmasız en önde gelen koreograflarından biri ve en yaratıcı fikirlerin adamı olarak biliniyor. Dokunduğu herkesi star yapıyor. Dans camiasında herkesin kalbini kazanmış Lalta, bu kez SDS FANTASIA DANCERS ile İstanbul`da. Birbirinden güzel sıra dışı sahne şovlarını izleyeceğiniz “SDS FANTASIA Dansçıları”yla dans etmek için şimdiden kondisyon çalışmalarınıza başlamanızı öneririz.

Günümüzün yeni “çok yönlü” kadın eğitmenlerinden, koreograf ve dans sanatçısı Ania Chagowska ile “Style&Attitude” Konseptini yaşayacaksınız. Bale ve Caz dans geçmişini dansına yansıtan Ania Chagowska’yı izlerken bile kendinizi farklı hissedeceksiniz. Latin takipçileri onu “Neeraj Mascara`` ile birlikte dans ettiği yıllardan çok iyi hatırlayacaklar. Ania ona özel bu konseptle ilgili 9 Nisan Cumartesi günü de workshop verecek.

Eric Lalta ve Ania Chagowska, Mundo Latino organizasyonu ve Romeo&Juliet Performance Hall işbirliğiyle muhteşem bir gösteri için İstanbul’a geliyor. 8 Nisan Cumartesi akşamı Romeo&Juliet Performance Hall’de gerçekleştirilecek partinin sürprizleri ise bitmiyor. Dans şovlarının ardından dj kabininde Kolombiyalı dünyaca ünlü bir isim oturuyor: DJ.EL CHINO! (Cali, Kolombiya) Dj. Hiko Organizasyonu ile İstanbul`a gelen Dj. EL CHINO ile dans pisti bir başka sıcak olacak. Ayrıca gecenin müzik mimarları Maestro Mehmet Ceyhan ve Dj. Volkan ve DJ.Hiko ile sabaha kadar sürecek bir parti sizleri bekliyor.

9 Nisan Cumartesi günü ise Mundo Latino stüdyosunda Ania Chagowska’nın “STYLE & ATTITUDE” konseptindeki workshoplarında, pistlerde rahatlıkla uygulanabilecek hareketleri öğrenirken, Eric Lalta ile eşli çalışmalar ve cha cha cha koreografileri çalışacaksınız.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT