Lcd Soundsystem- James Murphy

Tarihler: 31 Ocak 2009 Cumartesi ~ 31 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Otto Santral

Ücret: 34 TL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Otto Santral

Adres: Santral İstanbul, Silahtarağa Mh. Kazım Karabekir Cd. No:1 Eyüp Adalar İstanbul

Telefon: 0212 427 18 89

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2009 ~ Oca 31, 2009
Otto proudly presents…br>Horse Meat Disco Party Series
James Murphy Special Disco Version DJ Set
(DFA / LCD Soundsystem)
Jim Stanton

Disco müziğin en iyi örneklerini bir araya getiren Horse Meat Disco Partileri Ocak ayindan itibaren Otto Santral’de!
Disko müziğinin en iyi örneklerini, muhteşem dansçıların şovu ile pekiştiren, Londra’nın kalburüstü mekânlarının gözdesi Horse Meat Disco Partileri, 31 Ocak’tan itibaren her ay İstanbul’da Otto Santral’in ev sahipliğinde dinleyicilerle buluşuyor. Serinin ilk konuğu ise muhtesem bir sürpriz; LCD Soundsystem’ın beyni, aynı zamanda The Rapture, Hot Chip, Holy Ghost, Hercules & The Love Affair, Shit Robot, The Juan Mclean gibi sanatçılara evsahipliği yapan ünlü plak şirketi DFA Records’un kurucusu, günümüz elektronik müzik sahnesinin en nitelikli prodüktörlerinden biri olan James Murphy.

Gecenin diger konugu ise Horse Meat Disco serisinin yaraticilarindan Jim Stanton, evsahipligini ise Aliço yapiyor. Gecenin biletleri Biletix’den temin edilebilir.
James Murphy (DFA / LCD Soundsystem) hakkinda;
www.myspace.com/lcdsoundsystem
‘Bence tüm DJ’ler hayatlarında bir kez olsun rock grubunda çalmaya zorlanmalı! Zira bilgisayar oyunu denetleyiciliğinden hemen sonra, dünyanın en rahat ve en çok kazandıran mesleği, kesinlikle DJ’liktir’
Yukarıdaki sözlerin sahibi, indie-dance akımının öncü topluluğu LCD Soundsystem’ın beyni, aynı zamanda The Rapture, Hot Chip, Holy Ghost, Hercules & The Love Affair, Shit Robot, The Juan Mclean gibi sanatçılara evsahipliği yapan ünlü plak şirketi DFA Records’un kurucusu, günümüz elektronik müzik sahnesinin en nitelikli prodüktörlerinden biri olan James Murphy. Doksanlı yılların ortalarına kadar Six Finger Satellite, Pony ve Falling Man gibi birçok topluluğun ses mühendisliğini üstlenen James Murphy bugün The Juan Mclean olarak tanıdığımız, John Maclean’ı yanına alıp, eski UNKLE üyesi Tim Goldsworthy ile birlikte DFA Records’u kurdu. 2002 yılında ilk LCD Soundsystem EP’leri, ‘Give It Up’ , ‘Losing My Edge’i, ‘Movement’ ve ‘ Yeah’ izledi. 2005 yılında, Soulwax versiyonunu da içeren, ‘Daft Punk Is Playing At My House’ ve ‘Disco Infiltrator ile büyük başarı yakalayan topluluk, uzun zamandır beklenen çıkış albümü ‘Lcd Soundsystem’ i aynı yıl içersinde piyasaya sürüldü.
Albümün ses getiren çalışması ‘Tribulations’, dans listelerinde ilk on şarkı arasına girerken bugün türünün klasikleri arasına girmiş Tiga remixleri ile bir fenomene dönüştü. Albümden sonra yoğun tur programına giren LCD Soundsystem aradan geçen bir yılın ardından ’45:33’ ile geri döndü.’North American Scum’ ve ‘Someone Great’I, ikinci LCD Soundsystem albümü ‘Sound Of Silver’ izledi.
Otoritelerden tam not alan albüm üzerine, ‘Fabric Live 36’ karma albümünü, grubun davulcusu Pat Mahoney ile beraber hazırlayan, James Murphy, Fabric’in alışılagelmiş kavramsal tarzını LCD Soundsystem tarzı ile tekrar yorumlayarak çok yönlü bir prodüktör olduğunu bir kez daha kanıtlıyordu. Kısa süre sonra kurduğu ‘Death From Above 1979’ büyük yankı uyandırırken bunların yanı sıra Tim Goldsworthy ile beraber ‘DFA’ adı altında, iki remix albümü yayınlayan James Murphy; Gorillaz, N.E.R.D., Nine Inch Nails, Goldfrapp, Hot Chip, Tiga, Chromeo, Le Tigre, Metro Area gibi isimlerin liste başı parçalarını özgün tarzıyla tekrar yorumladı.
James Murphy şu an tek başına segilediği DJ performanslarının yanı sıra, Pat Mahoney’le birlikte Speacial Disco Version adiyla turnelerine devam ediyor.

Horse Meat Disco hakkında;
www.myspace.com/horsemeatdiscolondon
Beş yıl önceki mütevazı çıkışının aksine günümüz disco sahnesinin en farkedilir konsepti haline gelen Horse Meat Disco, aslında çok önceleri kendilerine armağan edilmiş bir misyonu tamamlamak adına, New York’un efsanevi mekânları The Loft ve The Gallery’in açtığı yoldan ilerliyor!
Kendi müzikal akışlarına ek olarak, bir de bizzat davet ettikleri dünya çapında yetenekler ile izleyicilerine sınırsız müzik ve disco keyfi yaşatan Horse Meat Disco’ya geride bıraktığımız yıllar içinde Dimitri From Paris, Derrick Carter, Daniele Baldelli, Prins Thomas, Todd Terje, Tim Sweeney, Lady Miss Kier, Luke Unabomber, Maurice Fulton, Rub `n` Tug, Cosmo, Daniel Wang, Gerry Rooney, Honey Dijon, Greg Wilson, DJ Spun, Mungolian Jetset, I-F, Loud-E, Steve Kotey, The Idjut Boys, Permanent Vacation, Victor Rosado, Felix Dickinson, Lowlife Diesel gibi isimler eşlik etti.
New York’un marjinal gece hayatını, Londra’nın üst tabakasına uyarlamayı başaran dörtlü, ilham aldıkları eski günlere, son zamanların en abstract partileri ve eşsiz Horse Meat Disco stili ile ışık tutuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT