Le Poeme Harmnonique

Tarihler: 15 Mart 2011 Salı ~ 15 Mart 2011 Salı - Saat: 19:30

Yer: Notre Dame de Sion Lisesi

Ücret: giriş ücretsizdir

Adres: Cumhuriyet Cad. 127 Harbiye İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 219 16 97

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 15, 2011 ~ Mar 15, 2011

ÜNLÜ FRANSIZ BAROK MÜZİK TOPLULUĞU LE POEME HARMONIQUE İSTANBUL’DA NOTRE DAME DE SION LİSESİ KONSER SALONU’NDA

15 mart salı, 19:30
Notre Dame de Sion Lisesi

Fransız Notre Dame de Sion Lisesi‘nin konser salonuna dönüşen eski şapeli ünlü Fransız barok müzik topluluğu Le Poème Harmonique’i ağırlayacak. İstanbul Fransız Kültür Merkezi ve Institut Français-Fransa Dışişleri Bakanlığı işbirliğiyle 15 Mart Salı akşamı gerçekleşecek « Saray basamaklarında » adlı konser İstanbullu müzikseverler için sıradışı bir müzik akşamı vaadediyor.

Vincent Dumestre etrafında toplanmış bir solist müzisyenler topluluğu olan Le Poème Harmonique, 1998’deki kuruluşundan bu yana çalışmalarını özellikle 17. ve 18. yy müzikleri üzerinde yoğunlaştırmaktadır. Topluluğun, başlangıcından beri vokal ve çalgı yorumları ile ilgili arayışları dans gibi başka sanat dallarıyla zenginleşmiştir. Bu sentez yorumcuların ekip çalışmasıyla birleşince, topluluğun bugünün barok panoraması içerisinde oluşturduğu özelliği de ortaya çıkmaktadır. İtalyan ve Fransız repertuarlarının halk kaynaklarına yeni bir bakış getiren Topluluğun Sarayın Basamaklarında adlı kaydı sözlü geleneğe ait Fransız şarkılarına ayrılmıştır.

(giriş ücretsizdir)


istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT