Lee Scratch Perry

Tarihler: 10 Mart 2012 Cumartesi ~ 10 Mart 2012 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: garajistanbul

Ücret: Tam 39.50 TL Öğrenci 29.50 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: (0216) 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com, Garajistanbul

Adres: Tomtom Mah. Kaymakam Reşat Bey Sokak 11 Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 44 99

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 10, 2012 ~ Mar 10, 2012

Jamaika’da bilinen takma isimleriyle Pipecock, Jackxon ya da The Upsetter… Reggea ve Dub müziğin şeklini oluşturan Lee “Scratch” Perry, müzisyen, besteci, solist ve sanatçı olmasının yanında aslında bir büyücü!

Jamaika’nın en önemli müzik yapımcılarından ve dağıtımcılarından biri olan Perry, 70’li yıllarda, Bob Marley & The Wailers, Junior Byles, The Heptones ve Max Romeo gibi dev isimlerin prodüktörlüğünü yaptı. 2003 yılında En İyi Reggae Albümü Grammy ödülünü “Jamaican E.T.” albümü ile aldı, 2004 yılında Rolling Stone Dergisinin “Tüm Zamanlarin En İyi 100 Sanatçısı” listesinde yer aldı.

Hakkında kitaplar yazıldı, filmler çekildi. Yaptığı kayıtlar reggae tarihinin en yüksek noktalarına ulaştı. Müzik serüvenini “ Ben gerçek müzik yapmak istiyorum, seni ve beni iyileştiren türden müzik. Ruhunu, vücudunu ve kalbini iyileştirecek müzik” diyerek özetleyen Perry, alışılmadık karakteri, çığır açan prodüksiyon ve scratch teknikleri ile garajistanbul’da muhteşem bir gecenin sözünü veriyor!

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT