Les Frenchies En Live: Luciole

Tarihler: 17 Şubat 2010 Çarşamba ~ 17 Şubat 2010 Çarşamba - Saat: 21:30

Yer: Alt.

Ücret: 25,00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi:(0216)556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com

Adres: İstiklal Cad. Tomtom Mah. Acara sokak No:5/B Taksim, Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 17, 2010 ~ Şub 17, 2010
Les Frenchies En Live: Yeni Nesil Fransız Müzisyenleri Türkiye’de

“Les Frenchies En Live” kapsamında yeni nesil Fransız müzik grup ve sanatçıları orijinal, kaliteli ve akılda kalıcı konserlerle Türkiyeli izleyiciler ile buluşacak. “Les Frenchies En Live” 2010 yılı boyunca ve takip eden yıllarda İstanbullulara slam, elektronik, rock ve pop’a kadar farklı müzik tarzlarında benzerine rastlanması güç bir canlı müzikal deneyim yaşatacaktır.

www.myspace.com/frenchlive

İlk Konser: Luciole

2003`te başlayan slam akımı, Luciole`un biraz uzaktan dokunduğu yazı tutkusuna yeni bir boyut getirecektir: Cümlelerle oynamak, her bir kelimenin tadına varmak ve kendi deyimlerini yaratmak... Slam`in boşluğuna kendisini attıktan hemen sonra 2005`te bireysel, 2006`da ise grup olarak Fransa Slam Şampiyonası`nda iki birincilik kazanmıştır. Haziran 2006`da EMI/Amusement`ten çıkan “Original Slam” adlı toplama albümde iki parça ile yer aldıktan sonra kendi dünyasını yaratmak için yola koyulmuştur. Luciole`un ilk albümü olan “Ombres” (Gölgeler), 16 Şubat 2009 tarihinde çıktı. Yakın zamanda yeniden piyasaya sürülen albüme iki yeni parça eklendi. Albüm, ışığının peşinden koşan, narin, güçlü ve büyümekte olan genç bir kızın, acı, kahkaha, gözyaşı ile son bulan, birliktelik ve aşk hikayelerinden oluşmaktadır.

www.myspace.com/luciole1

“Les Frenchies En Live” kapsamındaki “Luciole” konseri Beyoğlu’ndaki kültür-sanat ve eğlence hayatına yeni bir soluk getirmeyi amaçlayan “Sokak Projesi” kapsamında açılan performans merkezi “Alt”’ta gerçekleştirilecektir.

Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.
- Organizasyon şirketi, etkinlik için uygun görmediği kişileri bilet bedelini iade etmek koşuluyla etkinlik mekanına almama hakkına sahiptir.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT