Levellers

Tarihler: 19 Kasım 2011 Cumartesi ~ 19 Kasım 2011 Cumartesi - Saat: 22:30

Yer: Ghetto

Ücret: 50.00 TL

Nereden Alınır: Biletix.com, Biletix Gişeleri, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Ghetto

Adres: Kamer Hatun Cad. No: 10, 34440, Beyoğlu İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 75 01

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 19, 2011 ~ Kas 19, 2011
Efsanevi İngiliz Folk- Punk Grubu Levellers İlk Defa Ülkemizde!

İngiltere’nin güneyindeki Brighton kasabasının dumanlı publarından bu grubu 1994 yılında dünyanın en büyük müzik festivali Glastonbury’de headliner olmaya taşıyan yoldaki en önemli kilometre taşı olan Levelling The Land albümünün özel olarak kutlandığı bir turne kapsamında Levellers MOREmanagement girişimiyle 19 Kasım Cumartesi gecesi Ghetto`da olacak!

Levellers, 2011 turnesinde, yayımlandığı 1991 senesinde dönemin alternatif rock kulvarının yol haritasını çizen, hatta değiştiren albümlerden biri olan Levelling The Land’in 20. yaşı şerefine bu albümü tamamıyla çalıyor. Albümün unutulmaz klasikleri One Way, 15 Years, Far From Home , The Game, Liberty Song, Sell Out, Another Man’s Cause, Riverflow, Boatman ve Battle Of The Beanfield şarkılarına ek olarak, grubun 23 yıllık tarihindeki sayısız hit şarkı da konserde yer alıyor!

Alt ve kontra-kültürün biraz olsun ana kültüre dönüşme ve sessizlerin sesini duyurma şansı yakaladığı 90’lar ve 2000’li yıllarda, Levellers’ın klasikleşmiş şarkıları, Avrupa ve Amerika’nın dört bir yanındaki barlarda, publarda, kamp ateşleri etrafında, öğrenci derneklerinde, büyük festivallerde tınlamıştır. Okyanusun bir yanında Reagan, diğer yanında Thatcher dönemi ve sonrasının sosyo-politik hayatından bezen, yorulan kitlelere nefes alabilecek bir fon müziği sağlayan Levellers, yıllar içerisinde ürettiği şarkılar, yazdığı sözler ve yayımladığı albümlerle bunları duyan her bireyde, olumlu ya da olumsuz, bir tepkiye sebep olmayı başaran sayılı gruplardan biridir. Bu niteliğin en iyi temsilcilerinden Levelling The Land albümünün 20. yılında tüm şarkılarının aynı etki ve kuvvetle söyleniyor olması bunun en iyi kanıtlarındandır.

Bugüne kadar Levellers için basında yer alan ifadelerden bazıları:
Anarşistler, Hippiler, Folklörcüler, Punklar, Moda, Demode, Satılmışlar, İşgalciler, Gezginler, Kokuşmuşlar, Üç Akorluk Mucizeler, Müzikal Dahiler, Rezillik, Harika Bir İngiliz Kuruluşu...

İngiliz müzik basını gibi sivri ve köşeli bir yapıdan tüm bu nitelendirmeleri bir arada çıkartabilen bir grup Levellers. Onları bu ilk İstanbul ve Türkiye konserinde, 19 Kasım Cumartesi gecesi Ghetto`da yakalayabilirsiniz.

“Levellers’ın sıradışı başarı öyküsünü biz bile görmezden gelemezdik” – NME dergisi, 1992

“Britanya’nın en popüler grubu” – NME dergisi, 1994

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT