Levi’s® Sound Tab / Alex Smoke (Live) & Onur Özer & Batu

Tarihler: 17 Ocak 2009 Cumartesi ~ 17 Ocak 2009 Cumartesi - Saat: 23:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL - Öğrenci 15 YTL

Nereden Alınır: www.biletix.com, Biletix Satış Noktaları, Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Indigo Music Hall

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu Adalar İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67 - www.livingindigo.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 17, 2009 ~ Oca 17, 2009
Levi’s® Sound Tab
ALEX SMOKE (live) _ Hum+Haw, Vakant / Glasgow, UK
ONUR ÖZER _ Vakant / Istanbul, TR
BATU

Bir yanda Türk elektronik müzik severlerin çok yakından tanıdığı, bir süredir de bütün dünyanın peşinden koştuğu Onur Özer, diğer yanda Almanya’nın ünlü plak şirketi Vakant’ı dünya elektronik müzik sahnesine kazandıran Alex Smoke. Bu iki isim, Levi’s® Sound Tab’in müzik severlere yeni yıl armağanı olarak 17 Ocak gecesi Indigo sahnesinde!

Uzun yıllardan beri İstanbul elektronik müzik sahnesini sırtlayan isimlerden biri olan Onu Özer, Indigo severlerin çok yakından tanıdığı bir isim. Indigo’nun en başından beri resident DJ’i olarak bir çok ünlü ismi sahnesinde ağırlarken yayınladığı EP’leriyle önce dünyanın dikkatini çekti. Geçtiğimiz yıl yayınladığı Kashmir albümüyle de global elektronik müzik sahnesinin en aranan isimleri arasına giren Onur Özer, tüm müzik otoriteleri tarafından “olağanüstü” olarak tanımlanan kendine özgü setlerinden birisiyle İstanbullu dinleyicilerle hasret giderecek.

Alex Smoke ise dünya elektronik müzik sahnesine kendisini 2006 yapımı albümü”Paradolia” ile kanıtladıktan sonra dünyayı turlamaya devam ediyor. Kısa süre önce Vakant plak şirketinden çıkan E.P’si ile birkez daha dikkatleri üzerine çeken Alex Smoke ise stüdyosuna tekrar kapanmadan önce Indigo sahnesinde olacak.

Elektronik müziğin iki güçlü ismi, Avrupanın en iyi kulüplerinden biri, ve artık markalaşmış parti serisi Levi’s® Sound Tab. Bu kombinasyon, 17 Ocak gecesi Indigo’da olacak müzik severler için tam bir yeni yıl armağanı olacak!

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT