“Levi’s® Sweet Sense” / 2nd Year Anniversary

Tarihler: 20 Ocak 2006 Cuma ~ 20 Ocak 2006 Cuma - Saat: 22:00

Yer: Indigo Music Hall

Ücret: 25 YTL / 15 YTL (öğrenci)

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00, Biletix Satış Noktaları, www.biletix.com ve Indigo

Adres: İstiklal Cad. Akarsu Sk. Mısır Ap. No:1-2 / Galatasaray Beyoğlu İstanbul Beyoğlu İstanbul

Telefon: 0212 244 85 67

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 20, 2006 ~ Oca 20, 2006
20 Ocak 2006, Cuma 22:00
“Levi’s® Sweet Sense” / 2nd Year Anniversary
Chromeo – live!
Onur Özer (Vakant, Freude am Tanzen)

Visuals by Artificial Eyes
İki virtüöz müzisyen, ayaklı hip-hop ansiklopedileri, Montreal’de tanışmalarından bu yana en yakın dostlar ya da Gazze şeridini aşan Arap-Yahudi dostluğunun tek başarılı örneği…Chromeo’yu oluşturan Pee Thug ve Dave’i istediğiniz gibi tanımlayabilirsiniz, ama Chromeo’yla ilgili kesin olan tek bir şey var ki, o da, Rolling Stone dergisinin de öne sürdüğü gibi, partideki herkesi dansettirebilmeleri. Tam da Levi’s® Sweet Sense gecelerinin 2. Yıldönümü için biçilmiş kaftan!
Onur Özer ise bu ay sonunda Vakant’tan çıkaracağı son plağı öncesinde yine Levi’s® Sweet Sense partisinin evsahipliğini yapıyor.

Chromeo, www.chromeo.net
Kanada’lı Chromeo’nun sırrı tutkuyla bağlı oldukları iki müzikal janrdan tamamen yeni bir şey ortaya çıkarmalarında gizli. Pee’nin Cameo ve Prince’vari analog synth bassline’ları ve drum machine sihirbazlığının Dave’in şehir romansına dair Phil Collins’i bile ağlatabilecek güçte melodik hikayeleriyle çarpışması sonucunda ortaya çıkan “catchy” parçalar ve gitar soloları sofistike bir Hall&Oates’ı andırıyor kimi zaman. Chromeo’nun misyonu aşıkların funk’ını ironiyle süslemek, ama buna hemen retro etiketini yapıştırmak kolaycılık olur. Dave’in de söylediği gibi: “Tabi ki bütün parçalarımızda kızlardan bahsediyoruz. Ama bunun hakkında o kadar tutkuluyuz ki artık eğlenceli olmaktan çıkıyor.”

Chromeo’nun orijinalliği onları destekleyen diğer müzisyenler tarafından da onaylanmış durumda. Tiga onları keşfetmesinin ardından hemen kendi plak şirketi Turbo Recordings’in bünyesine dahil etti. Parçalarını remiksleyenler arasında ise Trevor Jackson ve DFA’ciler var. Chromeo, Cut Copy’nun “Future” parçasına yaptığı remiksle de bu alanda da iddialı olabileceğinin ipuçlarını verdi. 2004 tarihli çıkış albümleri “She’s in Control”ün sonrasında canlı performanslarıyla dünyayı dolaşan gruptan Dave’in kafasında tüm bu süre içerisinde tek bir düşünce dolaşmış, o da harika aşk şarkıları yazmak. Yazmış olacak ki Chromeo yeni albümünü yazın piyasaya sürüyor.
Chromeo’yu canlı izlemek ve Pee’nin talkbox’undan çıkanları duymak için orada olun. Harika vakit geçireceğiniz garanti.

`Indigo işletmesi, davetli ya da biletli, mekan için uygun olmadığını belirlediği kişilerin mekana girişine izin vermeme hakkına sahiptir.`

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT