Lisa Ekdahl

Tarihler: 13 Temmuz 2010 Salı ~ 13 Temmuz 2010 Salı - Saat: 22:00

Yer: The Marmara Esma Sultan

Ücret: Oturmalı 60 TL / Ayakta 40 TL / Öğrenci 30 TL

Nereden Alınır: Biletix satış noktaları, Biletix Çağrı Merkezi (0216 556 98 00), www.biletix.com ve İKSV merkezi (İstiklal Cad. No:64 Beyoğlu)

Adres: Muallim Naci Cad. Yalı Çıkmazı Sok. No: 20 Ortaköy Beşiktaş İstanbul Adalar İstanbul

Telefon: 0212 251 46 96

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 13, 2010 ~ Tem 13, 2010

İsveçli şarkıcı ve besteci Lisa Ekdahl, sıcak ve çocuksu vokali, caz, bossa nova ve folk müziğin birleştiği birbirinden güzel şarkılarıyla dinleyenleri bambaşka diyarlara götürecek.

Şarkıcı ve besteci Lisa Ekdahl`ın şimdiye dek yayınladığı İsveççe ve İngilizce albümleri caz ve bossa nova etkileri içeriyor. Ülkemizde de büyük bir hayran kitlesi olan Lisa Ekdahl, İstanbul Caz Festivali seyirci anketlerinde izleyici tarafından en çok beklenen isimler arasında göze çarpıyor.

1990`lı yılların başında özellikle kendi ülkesi İsveç`te üne kavuşan Lisa Ekdahl, ülkemizde popüler şarkısı "Vem Vet" ve çok satan pop-caz albümü Heaven, Earth and Beyond ile dikkat çekmişti. Ünlü besteci ve gitarist Salvadore Poe`nun yazdığı şarkılardan oluşan Lisa Ekdahl Sings Salvadore Poe adlı bir albüm de yayınlayan Ekdahl, son olarak, kendi yazdığı şarkılardan oluşan ve dinleyenlere blues, pop-caz ve folk türleri arasında bir serüven vadeden Give Me That Slow Knowing Smile isimli albümünü yayımladı.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT