Lokalize Anadolu - Ankara: Kökler F

Tarihler: 11 Ekim 2017 Çarşamba ~ 11 Ekim 2017 Çarşamba 11 Ekim 2017 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: - Tam 30.00 TL, Öğrenci 20.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2017 ~ Eki 11, 2017
Geçen yıl başlayan ve ilk senesinde 22 konser ile 10.000 müzikseveri ağırlayan, yerli müzik sahnesinin yükselen ve fark yaratan isimlerinin yer aldığı Lokalize serisi bu yıl da Zorlu PSM Studio’da devam ediyor.  Lokalize’nin yeni çatısı Lokalize Anadolu ise, Türkiye’nin farklı şehirlerinde temelleri atılan toplulukları müzikseverlerle buluşturuyor.

Kapı açılış: 20:30
Agabando: 21:00
Kökler Filizleniyor: 22:30


Lokalize Anadolu’nun ilk şehri Ankara! Ankara denilince aklınıza neler geliyor? Ayaz, Aspava, garip semt isimleri, dev gri binalar, AOÇ Dondurması, Behzat Ç.? Bundan sonra aklınıza kendine özgü tarzlarıyla fark yaratan, yetenekli müzisyenler de gelecek. Kendi deyimleriyle “İç anadolu ‘nun ayazında asimile olmuş hip hop tınılarını, iç gıcıklayan soul ruhu ve goblinleri zıplatan rock sounduyla harmanlayan” Agabando ve reggae müziğini yerel bir dokunuşla bambaşka yerlere taşıyan Kökler Filizleniyor 11 Ekim’de Studio’da Ankara’yı temsilen sahnede olacak! 

Kökler Filizleniyor
2015 yılında Ankara’da kurulan Kökler Filizleniyor; Reggae ile türküyü, rock ve hip-hop türlerini kol kola dinleyeceğimiz bir müzik sunuyor. Bob Marley’i Nazım Hikmet ile karşılaştıran, Tupac’i Ankara sokaklarında dolaştıran bir harmana şahit olacağınız grup; vokalde Ezhel, gitarda Onur Gürsoy, basta Deniz Özden, davulda Eren Alkan'dan oluşuyor. 

Agabando
Hip-hop, soul ve rock! Agabando’nun müziğinin sınırları işte bu kadar geniş. Agabando biraraya gelmez dediğiniz müzik türlerini harmanlayarak kendilerine özgün tınıları ile kısa bir sürede sadık bir dinleyici kitlesi yaratmayı başardı. Vokalde Aga B, gitar ve vokallerde ABKountry, gitarda Ümitcan Tuncer, bas gitarda Fırat Ağacık, davulda Haluk Fırat ve klavyede Oğuz Köymen’in yer aldığı grup İstanbullu müzikseverlere unutulmaz bir deneyim yaşatmaya hazırlanıyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Öğrenci bileti, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT