Lokalize: Bambaşka Flört ile

Tarihler: 23 Aralık 2017 Cumartesi ~ 23 Aralık 2017 Cumartesi 23 Aralık 2017 16:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik GünüTam 50.00 TL, Öğrenci 40.00 TL Tam - 45.00 TL Öğrenci - 35.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 23, 2017 ~ Ara 23, 2017
”Gerçek bir yerli rock’n’roll tecrübesini dinleyicilere yaşatan, müzik türlerini ‘Anadolu beat’ şeklinde tanımlayan Flört, “Bambaşka Flört ile Bir Gün” projesiyle, 23 Aralık’ta Lokalize serisi kapsamında Zorlu PSM’de.

“Müzik; bir bakışın, tek bir kalp atışının, eşsiz bir kokunun, farklı bir tadın, bir elin bir ele değmesinin, bir anın adıdır. O adın size Bambaşka bir anı hatırlatmasıdır. Bir zaman makinasıdır müzik. Bilinmeyen ülkelerin, bulunmayan yol atlasıdır. Maceralı denizlere yelken açmaktır. Ama daha da önemlisi o yelkeni dolduran rüzgardır müzik.O rüzgarın adıdır."

"O adın farklı anlamlarıdır Flört besteleri…

2000 yılında İstanbul’da kurulan Flört; Ozan Kotra ve Ata Akdağ’ın öncülüğünde oraya çıktı. 1989 yılından beri birlikte müzik yapan ikili, önce S.O.S adıyla daha sonra da Ozan Kotra, Ata Akdağ, Gökhan Barış Bölükbaşı ve Armağan Atar’ın birleşmesiyle Bekarlar adıyla devam etti. İlk sahne deneyimlerini bu grupla beraber yapan dörtlü, o dönemlerin popüler rock’n’roll parçalarını ve kendi bestelerini sergilerdikleri çeşitli performanslar gerçekleştirdiler. 1994 yılında ise Flört grubunun şimdiki davulcusu Hakan Çağlar ekibe dahil oldu. En büyük ilham kaynaklarının ‘The Beatles’ olduğunu belirten topluluk; enerjik, deneysel ve polifonik vokale dayalı müzik tarzları ile biliniyorlar.

1996 yılında grup üyeleri arasında değişiklikler olurken, Çağatay Kehribar (günümüz gitaristi) gruba dahil oldu. Kendisi grubun müziğini daha önceden takip ediyor olduğu için hızlıca gruba uyum sağladı. 2001 yılında ‘Flört’ adındaki ilk albümlerini yayınladılar. Grubun kurulduğu yandan bu güne kadar değişen grup üyelerine rağmen, müzik tarzlarının zamansızlığı onların ömrünü uzattı. 2003 yılında “Cemiyette Pişiyoruz” albümüyle “İstanbul”, “Bir Tek Sen Gelmedin” ve “Bu Havalarda Dönme Bana” gibi değerli parçaları piyasaya sürdüler. 

2012 yılında yayınladıklar “Anadolu Beat” albümü ile, takipçileri tarafından büyük bir beğeniyle karşılanırken aynı zamanda kendilerini geniş kitlelere de tanıtma fırsatını yakaladılar. Akılda kalıcı melodiler ve ilginç sözlerden oluşan bu albümde en çok ön plana çıkan parça “Dün TRT’de İzledim” oldu. Türkçe sözlü pop-rock alanında kendilerine hatrı sayılır gruplar arasında yer bulan Flört, 10 yıllık serüvenleri sonrasında geç sayılabilecek fakat sağlam bir üne kavuştu. Son olarak 2016 yılında “Aşk Böyleymiş Meğer” adlı albümlerini çıkardılar.
2015 yılında yayınlanan Flört grubunun üyelerinin rol aldığı filmleri Tehlikeyle Flört’ün senaristliğini grup üyeleriyle birlikte Murat Özsoy üstlenirken, yönetmen koltuğunda Murat Şenöy yer alıyor. 

Filmin hikayesi ise şöyle:
Ozan, Çağatay ve Timsah'tan ibaret Flört, yaşadıkları mahallenin düğünlerinde, orkestrada minnet rica çalarak müzisyenlikten para kazanmaya çalışmaktadır. Para kazanırken kendi müzik türlerinden ödün vermek istemeyen 3 kafadar, istedikleri albümü çıkartacak yapımcıyı bir türlü bulamazlar. Çaldıkları bir düğünde kendi müzik tarzlarını davetlilerle paylaşmak zaten bir hatayken, üstüne üstlük Ozan gelinle 'flörtleşmeye' başlar.Kendilerini işsiz bulan ve daha kötüsü çevrede sürekli alay konusu olmayan başlayan üçlü, çareyi en son kendi paralarını ortaya koyarak albüm çıkartmakta bulurlar. Fakat cepleri bomboştur."

“Lokalize: Bambaşka Flört ile Bir Gün” Programı
16.00 – Tehlikeyle Flört Film Gösterimi 
18.30 – Flört ile Söyleşi 
20.30 – Flört TRT Konser

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı katılımcılar etkinliğe alınmamaktadır.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Devlet Tiyatroları Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT