Can Güngör

Can Güngör

Tarihler: 30 Mart 2024 Cumartesi ~ 30 Mart 2024 Cumartesi 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış - ₺380,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 30, 2024 ~ Mar 30, 2024

2015 yılında yayımladığı 'Silik Düşler ve 2020 yılında yayımladığı ‘Sular Dar' albümleriyle, Türkçe sözlü sarkıçı/besteci ve indie folk türlerinde kendine özgü bir alan yaratan ve hatırı sayılır bir dinleyici kitlesine sahip olan Can Güngör; aynı zamanda aranjör/prodüktör olarak Mabel Matiz, Göksel, Melike Şahin, Büyük Ev Ablukada, Kalben, Ceylan Ertem ve benzeri birçok sanatçıyla yaptığı sayısız üretimlerle, Türkiye müzik sahnesinin önemli renklerinden birisi haline geldi. Sanatçının genellikle kişisel hikayeleri; özgün, derinlikli sözler ve incelikli düzenlemelerle birleştirdiği şarkılardan oluşan albümleri; birçok müzik yazarı ve müzik blogʻu tarafından, yayımlandığı yılın en iyi albümleri arasında gösterildi. 2016 yılında yayımladığı single çalışması 'Yalnız Ölmek' ise kısa zamanda çok fazla ilgi görerek sanatçının kendi repertuarındaki 'hit'lerinden birisi oldu.

2014 yılından itibaren devam ettiği canlı performanslarıyla; Blonde Redhead, Jose Gonzalez, Cass McCombs gibi sanatçıların ön grubu olarak sahne alan Can Güngör; kayıtlarında olduğu gibi, konserlerinde de dinleyenleri müzikal olarak zengin, samimi ve maceralı bir deneyime davet ediyor.

Üretimlerine 2022 yılından itibaren, kendi oluşturduğu ‘cancan plak' etiketiyle devam eden Can Güngör'ün, bu etiketle yayımladığı ilk şarkı olan 'Genetik', yeni müzikal arayışlarının ilk meyvesi.

Can Güngör, müzikal macerasına sakin ve kendinden emin adımlarla devam ediyor. Değerli müzik yazarı Murat Beşer'in deyimiyle 'kent ozanlığı sahnesinde ikinci raund başlıyor'.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT