Nilipek.

Nilipek.

Tarihler: 23 Haziran 2022 Perşembe ~ 23 Haziran 2022 Perşembe 21:00

Yer: Zorlu PSM - %100 Studio

Ücret: Ön Satış - ₺99,00

Nereden Alınır: https://www.passo.com.tr/

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: https://www.zorlupsm.com/tr

E Posta: info@zorlupsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 23, 2022 ~ Haz 23, 2022

‘Son Mektup’, ‘Gözleri Aşkla Gülen’, ‘Bildiğim Gibi’ ve ‘Gömülür’ gibi sevilen parçalara imza atan, alternatif sahnenin sakin ismi Nilipek., 23 Haziran akşamı %100 Studio’da!

Küçük yaşta başladığı piyano, keman ve bas gitar eğitimleriyle müziğe adım atan Nilipek., lise yıllarında eline aldığı gitarla kendi şarkılarını yazmaya başladı. Boğaziçi Üniversitesi’nde Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Bölümü’nde okurken, Deniz Yıldız ve Ergin Tural ile birlikte kurdukları indie rock grubu Lemur’da bas gitar çaldı. 2010 sonunda ilk EP’sini yayınlayan Lemur, Be the Band müzik yarışmasında ilk 10’a girdi.

Yüksek lisansını yapmak için gittiği Hollanda’da Hypnotic School adlı dream pop grubunda İngilizce sözler yazdı ve söyledi. Türkiye’ye döndüğü 2013 yılından itibaren solo kariyerine başlayan ve kendi şarkılarına yoğunlaşan Nilipek., 2015 yılında ilk albümü “sabah”ı yayınladı.

Ozan Tekin prodüktörlüğünde kaydettiği albüm, müzik yazarlarınca yılın en iyi albümleri arasında gösterildi. Bir yıl sonra, Can Kazaz, Kamufle, Kaan Düzarat gibi bir çok müzisyenin remiks yorumlarından oluşan “sabah (remix)” adlı albümünü yayınladı. 2017 yılında, gitarda Can Aydınoğlu, tuşlularda Ozan Tekin, bas gitar ve synth bas’ta Umut Çetin ve davulda Berkay Küçükbaşlar’dan oluşan ekibiyle “bireysel şehir mitolojisi” olarak tanımladığı albümü “Döngü”yü kaydetti.

Kabak & Lin etiketiyle yayınlanan albüme gelen yorumlar, sanatçının hem bir şarkı yazarı, hem de yorumcu olarak başarısını sürdürdüğünün kanıtı oldu. Nisan 2018’de Gözleri Aşka Gülen yorumunu, Haziran 2018’de ise sözü ve müziği kendisine ait olan Beraber’i tekli olarak yayınladı. 2018 yılında ayrıca, Bursa SanatMahal’de verdiği akustik konserin kaydından oluşan “Havanın suyun muhabbeti” adlı akustik albümü dijital müzik platformlarında yerini aldı. 2019’un sonunda Caner Özyurtlu’nun yönettiği Biz Böyleyiz sinema filmi için müzikler besteledi.

Nilipek.’in üçüncü stüdyo albümü olan Mektuplar, beşer şarkılık iki parttan oluşuyor. Mektuplar, açılış şarkısından itibaren dinleyicileri bir yolculuğa çıkarıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT