Lokalize: Elif Çağlar "The Art Of T

Tarihler: 08 Şubat 2018 Perşembe ~ 08 Şubat 2018 Perşembe 08 Şubat 2018 20:30

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Normal DönemTam 40.00 TL, Öğrenci 25.00 TLEtkinlik GünüTam 45.00 TL, Öğrenci 30.00 TL -

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 8, 2018 ~ Şub 8, 2018
Çarpıcı yorumuyla dikkat çeken besteci, müzisyen ve söz yazarı Elif Çağlar son albümü The Art Of Time’ın lansman konseri için Lokalize serisi kapsamında 8 Şubat’ta Studio’da!

Kapı Açılış 20:30
Elif Çağlar 21:30


İstanbul Bilgi Üniversitesi Müzik Bölümü'nde caz kompozisyonu eğitimi alan ve 2002'de Bagdat Avenue'yla 1-10 isimli albümü yayınlayan Elif Çağlar; yüksek lisans eğitimi için gittiği New York, Queens College bünyesindeki The Aaron Copland School'dan ödülle mezun oldu. New York'taki 55 Bar, Nublu ve The Knitting Factory'nin yanı sıra Uluslararası İstanbul Caz Festivali, Akbank Caz Festivali, Bratislava Caz Günleri, Priştine Caz Festivali, One Love Festivali ve Lüksemburg Autumn Leaves Caz Festivali gibi dünyanın farklı yerlerinde birçok prestijli mekan ve festivalde sahne aldı. 2011'de ilk solo albümü M-U-S-I-C'i Nu-Dc Records etiketiyle yayınlayarak hem Türkiye'de hem de uluslararası çapta başarılı bir işe imza atarken Türkiye'nin söz-müzik ve aranjmanlarının tamamını kendisi yapan ilk kadın caz vokalisti olmayı başardı. Mayıs 2015'te yayınlanan 2. albümü Misfit'te ise kendisine dünyaca ünlü caz müzisyenleri Aaron Parks, Harish Raghavan ve Eric Harland eşlik etti.

Elif Çağlar, yine tüm söz-müziğinin kendisine ait olmasının yanısıra, tüm düzenlemelerini de kendisinin yaptığı üçüncü albümünü, nu-DC Records etiketiyle, müzikseverlerin beğenisine sunuyor. 

Birçok müzik türü arasında geçişler yapan, toplam 8 parçanın yer aldığı “The Art Of Time” isimli albümde Elif Çağlar’a, piyanoda Çağrı Sertel, kontrbasta Volkan Hürsever ve davulda Ediz Hafızoğlu eşlik ediyor.

- 18 yaş sınırı vardır. 18 yaş altı seyircilerimiz etkinliğe ebeveynlerinin refakatinde katılabilirler- Öğrenci bileti, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT