Lokalize: İnsanlar ve Islandman

Lokalize: İnsanlar ve Islandman

Tarihler: 26 Ekim 2017 Perşembe ~ 26 Ekim 2017 Perşembe 26 Ekim 2017 21:00

Yer: Zorlu PSM - STUDIO

Ücret: Etkinlik Günü: Tam 45.00 TL, Öğrenci 35.00 TL - Tam 40.00 TL, Öğrenci 30.00 TL

Nereden Alınır: Biletix Çağrı Merkezi: 0216 556 98 00 Biletix Satış Noktaları,www.biletix.com ve Mekan gişe

Adres: Zorlu Center Beşiktaş İstanbul

Web: http://www.zorlucenterpsm.com

E Posta: info@zorlucenterpsm.com

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 26, 2017 ~ Eki 26, 2017
Anadolu’nun köklü seslerini elektronik kalıplarla yorumlayan İnsanlar ve kendilerine has müzikal deneyimlerini şarkılarına yansıtan Islandman, 26 Ekim’de Lokalize serisi kapsamında Zorlu PSM #studio’da sizlerle buluşuyor.

Kapı açılış: 21:00
İnsanlar: 21:30
Islandman

Barış K. ve Cem Yıldız’ın projesi İnsanlar şimdiye kadar Kabus Kerim’den Sinan Tansal’a birçok ünlü isimle ile birlikte çalıştı. Modern dans müziğini lokal seslerle birleştiren grup elektronik müziği farklı bir boyutta dinleyicilere sunuyor. İnsanlar müzik dünyasında ilk kayıtlı çalışmaları olan “Kime Ne” adlı şarkıları ile fark edildi ve bu şarkı Ricardo Villalobos ve Rhadoo gibi DJ’ler tarafından remixlendi. “Kime Ne”, Barış K. tarafından kurulan plak şirketi Aboov Records etiketiyle plak formatında yayınlandı. Bu parçay Pitchfork gibi mecralarında dikkatini çekti.

Tolga Böyük’ün projesi olarak 2010 yılında hayata geçen Islandman, vurmalılarda Eralp Güven, synthesizer ve gitarlarda Erdem Başer’le eserlerini sahneye taşıyor. Cosmic Chill - Electro Kraut şeklinde tanımladığı müziğini her üyesinin kendine has müzikal deneyimini ortaya koyduğu yorumuyla güçlendiren Islandman, şarkıları ve performanslarında afro beat’ten krautrock’a uzanan geniş bir müzikal aralık sunuyor. Music For Dreams isimli ilk EP’sinin ardından, geçtiğimiz yaz aylarında Ağıt isimli yeni EP’sini yayınlayan Islandman, doğaçlama katkılı canlı performanslarıyla da büyük beğeni topluyor.

Bağımsız müzik sahnemizin son dönemlerdeki iki başarılı ismi İnsanlar ve Islandman, Lokalize serisi kapsamında 26 Ekim’de Zorlu PSM #studio’da buluşuyor.

- Etkinlikte 18 yaş sınırı vardır.- Belirtilen saat kapı açılış saatidir.- Öğrenci bileti, Öğrenci kimliği ile geçerlidir.- Organizasyon şirketinin programda ve bilet fiyatlarında değişiklik yapma hakkı saklıdır.- Zorlu Performans Sanatları Merkezi, indirimli bilet satın alma koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

Aile Eğlencesi Atölye Kurs Bale Çocuk Oyunları Dans Haberler Foto Galeri Video Galeri Daha Fazlasını Göster

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT